Nieuws

In Memoriam – Lucas

Lieve allemaal,

We hebben heel verdrietig nieuws…. Lucas is gisteravond ingeslapen. Hij was nog maar net 1 week in Nederland bij zijn opvanggezin.

Gistermiddag ging het al niet goed met hem… veel plassen, erg onrustig, braken en geen goede ademhaling. Begin van de avond ging het heel slecht en is het opvanggezin na overleg met ons naar de dierenarts gegaan. Zonder uitgegebreid onderzoek was het lastig om een diagnose te stellen, maar gezien de symptomen was het hoogstwaarschijnlijk een Tia. De dierenarts schatte Lucas ook eerder 13 dan 11. Zijn hartslag was heel laag, slechts 40 soms 60, en gegeven medicatie tegen braken leek weinig te doen. Het vooruitzicht was niet goed. We hebben daarom in goed overleg met de dierenarts besloten hem te laten gaan.

Lieve Joyce, bedankt voor de goede zorgen voor Lucas. Hij heeft in elk geval een hoop lol gehad bij jou en genoten van de aandacht.  Veel sterkte!

Lieve Lucas, het spijt ons heel erg dat het zo heeft moeten lopen, we hadden je een langer en beter leven gegund. Heb maar veel plezier daar boven achter de regenboogbrug en wij zullen je niet vergeten!

YsVehT6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie + elf =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 19 september 2022
Dagenlang hadden we al naar Buienradar zitten turen...
Geplaatst op: 17 september 2022
Update 17-09-2022: De Windhondendag gaat gewoon door, ondanks...
Geplaatst op: 6 september 2022
Afgelopen zaterdag was onze naam actueler dan ooit:...