Nieuws

In Memoriam – Lucas

Lieve allemaal,

We hebben heel verdrietig nieuws…. Lucas is gisteravond ingeslapen. Hij was nog maar net 1 week in Nederland bij zijn opvanggezin.

Gistermiddag ging het al niet goed met hem… veel plassen, erg onrustig, braken en geen goede ademhaling. Begin van de avond ging het heel slecht en is het opvanggezin na overleg met ons naar de dierenarts gegaan. Zonder uitgegebreid onderzoek was het lastig om een diagnose te stellen, maar gezien de symptomen was het hoogstwaarschijnlijk een Tia. De dierenarts schatte Lucas ook eerder 13 dan 11. Zijn hartslag was heel laag, slechts 40 soms 60, en gegeven medicatie tegen braken leek weinig te doen. Het vooruitzicht was niet goed. We hebben daarom in goed overleg met de dierenarts besloten hem te laten gaan.

Lieve Joyce, bedankt voor de goede zorgen voor Lucas. Hij heeft in elk geval een hoop lol gehad bij jou en genoten van de aandacht.  Veel sterkte!

Lieve Lucas, het spijt ons heel erg dat het zo heeft moeten lopen, we hadden je een langer en beter leven gegund. Heb maar veel plezier daar boven achter de regenboogbrug en wij zullen je niet vergeten!

YsVehT6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 10 september 2023
Een speciaal transport! Deze keer was het dubbel...
Geplaatst op: 10 september 2023
We begrijpen dat er een gerucht rondgaat dat...
Geplaatst op: 30 augustus 2023
Beste allemaal, hierbij een paar aandachtspuntjes voor de...