Nieuws

FBM Transport 03-07-2021

Op zaterdag 3 juli heeft FBM weer 6 prachtige galgo’s naar Nederland gebracht, waaronder drie mooie pups.

De bus zou een uur eerder komen, kregen we in de ochtend te horen, dus we moesten ons snel haasten om alles op tijd op te zetten, zoals de GINN kraam, water en eten voor de honden en de koffietafel. Uiteindelijk was de bus door vertraging toch iets later. De meeste adoptanten hebben het speciale moment kunnen meemaken waarop de bus naar binnen rijdt en de hondjes uit de bus worden gehaald. Iedereen stond te popelen om ze te zien.

Puppen-broertjes Bizcochito en Sirope gedroegen zich wonderbaarlijk rustig. Ze bekeken alles op hun gemak en waren duidelijk moe van de lange reis. Spring-in-het-veld-pupje Lupita had juist lekker veel energie en wilde niets liever dan spelen en iedereen begroeten. Bizcochito en Lupita verblijven beiden nu in een opvanggezin (meer info volgt nog) en Sirope is geadopteerd.

Verder waren Brezo, Molly en Mago ook meegekomen. Zij mochten na deze lange reis meteen mee naar hun ‘forever home’. Alle lieverds hebben het tijdens de aankomst super goed gedaan en bij de meesten zijn de eerste nacht en dag ook goed verlopen. Het blijft ongelofelijk hoe ze zich – ondanks wat ze hebben meegemaakt – zo goed kunnen aanpassen.

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers van GINN, FBM en de lieve chauffeurs, die dit wederom mogelijk hebben gemaakt. En grote dank aan onze adoptanten die hun hart & huis hebben opengesteld voor deze prachtige galgo’s!

Liefs,
Lilian

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...