Nieuws

FBM transport 31-07-2021

Iets vroeger dan normaal, namelijk 05.30 uur in de ochtend, werd de FBM bus verwacht, dat betekende dus vroeg uit de veren voor vrijwilligers en adoptanten, maar we hadden het er graag voor over. Het was zwarte zaterdag, 05.30 uur werd 06.30 uur en uiteindelijk reed de bus onder luid applaus het terrein in Maastricht om 08.15 uur op.

Met de mobiel op “video” (je wilt natuurlijk niks missen en hoe leuk is het om ook het thuisfront te laten meegenieten van dit speciale moment) kwamen de FBM-chauffeurs uit de bus om als eerste mooie brindle dame Brina haar pootjes op Nederlands bodem te laten zetten, zij komt in een heuse roedel van 7 terecht.
Vervolgens kwam kleine Canal de bus uit, een vrolijke gup van bijna 7 maanden en oh, wat waren zijn papa en mama blij om hem nu eindelijk in hun armen te sluiten, hij krijgt een lief galgo-zusje om heerlijk mee te ravotten.
Als laatste was podencootje Gamon, nu Milow, aan de beurt om eindelijk z’n pootjes te mogen strekken na de lange reis. Zijn mama heeft een heuse hondenuitlaatservice, dan heb je het goed voor mekaar toch?

Uiteraard werden de hondjes veilig dubbel aangelijnd om vervolgens met z’n allen naar Tania’s huis te lopen, daar stonden koffie, vlaai en broodjes al klaar en konden de adoptanten in alle rust een mooie halsband, tuig en riem voor hun lievelingen uitzoeken. De contracten werden ingevuld, nog maar een kopje koffie én een tweede stukje vlaai, want ja, je bent toch in Limburg, hè?

Na alles geregeld te hebben gingen de adoptanten huiswaarts en kunnen we terugkijken op weer een geslaagde aankomst. Het is altijd weer een feestje om hierbij te mogen zijn! Met ook dank aan de consulenten, ook zij moesten vroeg wakker zijn om hun adoptanten op de hoogte te houden en natuurlijk aan iedereen bij GINN die dit transport heeft mogelijk gemaakt.

Liefs,
Tania en Kiki

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...