Nieuws

Donaties juni en juli 2021

Beste donateurs,

Zoals jullie wellicht al hebben gezien, hebben we sinds kort een nieuwe website. Hier is met een aantal mensen hard aan gewerkt. We zijn er best trots op.

In juni zijn er vanuit Scooby 10 honden met hun pootjes in een Nederlands mandje beland. Ook in juli hadden we een aantal transporten. Begin juli kwam FBM ons verblijden met 6 honden, en eind juli kwamen ze nog een keer met 3 honden en op dezelfde dag kwam ook BaasGalgo onze kant op met voor ons 1 hond.

Wij hebben in de maand juni van onze donateurs het mooie bedrag van € 590,- en in de maand juli een bedrag van € 412,- ontvangen.

Emilia Baasgalgo
Emilia BG

Het teaming geld van de maand juni is gedoneerd aan Scooby voor voer. Dit is wat Scooby op dit moment het hardste nodig heeft. Voor de maand juli is het teaming geld naar BaasGalgo gegaan voor de hond Emilia. Emilia kwam bij hun binnen met zware epileptische aanvallen. De dierenartsen hadden wat moeite om de juiste medicatie te vinden. Wij hopen dat het inmiddels beter gaat met Emilia.

Ook hebben we in juli een veiling gehouden voor PAWS. PAWS heeft het op dit moment erg moeilijk. We proberen op deze manier ze een extraatje te kunnen geven. Er is goed verkocht, het eindbedrag zal later volgen op onze website.

We zitten op dit moment midden in de zomervakantie. Wij hopen dat jullie allemaal samen met onze dieren er enorm van aan het genieten zijn.

Wij kunnen het niet genoeg zeggen, maar wij zijn erg dankbaar voor jullie steun. We hopen dat je ons blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland of maak gebruik van de doneerknop op onze website, daarmee kun je direct via iDeal doneren.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij jullie hartelijk voor je steun en vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...