Nieuws

FBM Mini-Transport 14-08-2021

Vrijdag 13-08-2021 is de FBM bus vertrokken met een kostbare lading, om een lange reis te maken naar o.a. Maastricht. De verwachte aankomsttijd op zaterdag lag tussen 07.00 en 07.30 uur.
Om 07.45 uur zagen we de bus arriveren! De 2 helden (chauffeurs) die 14 dagen geleden ook al in Maastricht aankwamen, waren weer van de partij! Voor mij zijn het écht helden, ze moeten immers als ze weer terug in Sevilla zijn, gewoon de dag erna weer werken. Met luid applaus (van 2 mensen) werden ze verwelkomd.

En daar was ze! Puppy Galgomeisje Conga! Oh, wat een klein poppetje! Een halsbandje werd passend gemaakt en een veiligheidstuigje aangemeten. Dubbel aangelijnd is ze met mij (Tania) mee naar huis gegaan. (Ik woon naast het buurtpark.) Ze heeft een paar brokjes gegeten en wat gedronken. Ze was heftig onder de indruk. Mijn eigen Whippetmeisje Djelli heeft even over haar gemoederd, dat vond ze echt fijn.

Ik had de adoptant van Conga beloofd dat ik hun prachtige meisje naar Zoetermeer zou brengen. Hup, de auto in op een zacht dekentje en samen met Carla op de achterbank gingen we op weg . Al snel lag ze heerlijk te dromen over haar warme mandje. De reis ging prima! Bij aankomst stonden de adoptanten met hun 2 honden, een zwart Whippetje en een klein zwart Greytje te wachten. Zo onzeker als Conga bij mij thuis was, zo blij en kwispelend was ze toen ze haar nieuwe zusjes zag. Dapper stapte ze tussen hun in naar binnen. Ze heeft de prachtige naam Liv gekregen!

Dit is het allemaal waard! Het vroege opstaan, het wachten, het brengen. Hoe gelukkig de adoptanten zijn met hun Liv! De eerste berichten zijn positief! Ze had lekker geslapen en durft al lekker ondeugend te zijn!

Groetjes Carla en Tania

3 reacties

  1. Ik wil Tania en Carla bedanken voor het brengen van onze Liv. Wij zijn heel erg blij met onze kleine spaanse schone. En natuurlijk respect voor de 2 helden die elke keer weer de honden veilig van Spanje naar diverse landen en plaatsen brengen.

    1. Heel graag gedaan! De foto’s, die u stuurt getuigen van een heel tevreden en happy meisje! Lieve knuffeltjes voor alle 3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...