Nieuws

RIVM Regels Windhondendag 18-09-2021

Update 30-08-2021 Beste allemaal,
in overleg met de gemeente Oss is besloten dat we geen vaccinatiebewijs of zelftest bij entree hoeven te vragen. Wel blijft het gratis toegangsticket van kracht. Dus…graag tot Oss!!

* * * * * *

Update 23-08-2021 Beste bezoekers,
we zijn héél blij dat we weer een windhondendag kunnen organiseren, maar we zijn wel verplicht om ons aan de door de RIVM opgelegde maatregelen te houden op 18 september a.s.
Dit houdt in dat bij toegang tot het terrein er een vaccinatie-bewijs getoond moet worden of een negatieve zelftest en moeten wij de adressen bewaren van onze bezoekers. (Deze gegevens worden na 10 dagen vernietigd). Daarom hebben we een toegangsticket gemaakt dat je van te voren kunt printen, invullen en meenemen. Dit document staat rechtsboven in de diaserie. Klik op de diaserie en download het formulier. Ook komen deze formulieren blanco bij de ingang te liggen voor het geval je geen printer hebt. Houden we ons niet aan deze regels, dan kan het gebeuren dat we bij een onverwachte controle de dag moeten afblazen en wacht ons als organisatie een boete.
Vanaf 19 september a.s. vervalt een aantal maatregelen en daarom hebben we nog een extra dag gepland en wel op 10 oktober a.s., zelfde locatie. Daarbij zullen in ieder geval Greyhound Friends en Greyhounds in Nood aanwezig zijn en gaan we snel aan de slag met de verdere invulling.
Wij danken je hartelijk voor je begrip en medewerking!

Vriendelijke groet,
Bestuur Greyhounds in Nood Nederland &
Bestuur Greyhoundfriends Nederland

P.S. Check de Rijksoverheid voor welke zelftesten geschikt zijn en ook voor gratis testen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/zelftesten-en-het-coronavirus

* * * * * *

De vooruitzichten zijn nog steeds gunstig, dus als het allemaal mee zit, dan gaat de windhondendag door op 18 september aan de Geffense Plas, Gielekespad 10 te Oss. Aanvang 11.00 uur tot 16.00 uur.

Er heeft zich al een aantal standhouders aangemeld. Naast de kramen van Greyhounds Friends en GINN en de gezellige muziek van Joop van Schalksound Studio treffen jullie aan:
Monique Hulsker (glas graveren)
PAWS Patas
Charity Solid Shampoo Bars
May’s Halsbanden
Scooby Lowlands
Welfare for Paws
Stray Meets Holland (nieuwe naam van Spain Meets Holland)
Rescued and Loved
Galgo Fashion Bella
Fleece Twister
Kyno Natuurlijk
112 Carlota Galgos
Wikkies
Galgo’s & Amigos
Shop In The Doghouse
Dimphie van de Put
Podenco World
Huisje Weltevree
Ziggy Dogwear (alleen op 10 oktober)
Ronda’s Shop
Ilona’s riemen en halsbanden
Galgo Mutsen
Lola’s collars & crafts
Stichting DutchGalgoLobby
Marianne Dassen – 2e hands spullen en eigen creaties
Stichting Staartje – 2e hands kleding/huisraad

En ook Janneke Beertsen heeft weer toegezegd om te komen te enten. Je kunt kiezen uit:
grote cocktail: € 30,-
leptospirose: € 25,-
neusenting kennelhoest: € 25,- (los)/€ 15,- (combinatie)
rabiesenting:  € 25,- (los)/€ 15,-  (combinatie)
nagels knippen: € 2,50
Stuur svp de gewenste enting door aan info@greyhoundsinnood.nl uiterlijk voor 10 september! En vergeet de 18e september dan niet het hondenpaspoort mee te nemen.

Alles is natuurlijk wel onder voorbehoud, maar we hebben goede hoop dat deze dag zal doorgaan. Houd svp de website in de gaten voor wijzigingen en aanvullingen.

En zoals altijd: voor veiligheid van hond en mens geen flexilijnen gebruiken en ruim a.u.b. zelf achter je hond op. Dank!!

Vriendelijke groet,
Anneke (Greyhound Friends)
Jetteke (Greyhounds in Nood Nederland)

la7Mc8p

 

5 reacties

  1. Leny, je kunt er zo naar toe gaan, aanmelding is niet nodig. Maar je moet wel het toegangsticket invullen en meenemen, of invullen bij de entree.

  1. Hallo Y. van der Burg,
   Dit document staat rechtsboven in de diaserie. Klik op de diaserie en download het formulier. Vul het in en neem het mee. Ook bij de ingang op het evenement hebben we lege formulieren, je kunt het dus ook daar invullen.

 1. Ik wil graag naar de reünie windhondendag 18 september.
  Degene met wie ik samen zou gaan is plotseling door omstandigheden verhinderd.
  Is er iemand uit Utrecht of omgeving met wie ik en mijn lieve galgo mee heen en terug kunnen rijden? Uiteraard tegen onkostenvergoeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...