Nieuws

FBM Transport 09-10-2021

Vandaag is het 9 oktober en de dagen worden alweer donkerder en kouder. Voor de honden in de Spaanse shelters betekent dit dat ze weer ijskoude nachten in hun buitenhokken tegemoet gaan. Gelukkig voor Claribel, Benja en Benicia hoeven zij geen koude winter te doorstaan, maar mochten zij vandaag naar hun eigen warme thuis.

De FBM-bus kwam mooi op tijd in de ochtend aan in Maastricht. De chauffeurs waren zoals altijd ontzettend vrolijk, maar ook zichtbaar moe van hun lange reis. Nadat de hondjes waren uitgeladen zijn zij dan ook snel op één oor gaan liggen. Hulde aan de chauffeurs dat ze wederom zo’n lange afstand hebben afgelegd!

Claribel, een prachtige zwarte dame werd verwelkomd door haar nieuwe gezin en had duidelijk meteen een klik met de zoon van het gezin. Claribel is nog een bange Galga die met rust, liefde en de steun van hondenmaatjes zeker zal openbloeien tot een zelfverzekerde meid. Dat komt helemaal goed!
Benja was ook behoorlijk onder de indruk van de hele reis en wat er allemaal gebeurde. Gelukkig heeft hij ook heel lieve en rustige adoptanten, waar hij lekker tot rust kan komen van het hele avontuur.
Dan was er nog het vrolijke pupje Benicia, dat liet zien dat ze heel goed is in gekke bokkensprongen maken, want wat doen die rare halsband en tuigje nou ineens om mijn lijf, wat is dat?! Ja, lopen aan een riem is ook iets om aan te wennen, maar dat leert ze vast en zeker snel.

Na het passen en correct afstellen van veiligheidstuigjes en halsbanden zijn de drie geluksvogels richting hun eigen thuis gegaan.
Wij bedanken de adoptanten en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt van ganser harte! Hopelijk kunnen we voor de winter nog meer Galgo’s een warme mand bezorgen!

Liefs,
Lilian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 26 november 2023
We zitten momenteel wat krap in de opvanggezinnen...
Geplaatst op: 13 november 2023
Op de dag waarop het carnavalsseizoen van start...
Geplaatst op: 11 november 2023
GINN organiseert de WINTERVEILING 2023! De opbrengst van...