Nieuws

PAWS Transport 09-10-2021

Het was werkelijk een topweekend voor GINN, want behalve het FBM-transport en de windhondendag was er ook nog een transport van PAWS!
Vijf prachtige greyhounds en lurchers vonden zaterdag 9 oktober hun weg naar het zonnige Oss, waar hun adoptanten vol verwachting klaar stonden.

Lieve Ivy, een elegant Greyhoundmeisje, is bij PAWS geholpen aan een extreem verwaarloosd gebit. Er waren meerder operaties nodig om haar pijnvrij te krijgen, en nu mag ze bij haar nieuwe baasje gaan genieten van een zacht bed en dito maaltijden.
Hazel, een kleine blauwe lurcher, werd verwelkomd door haar prachtige grote Greyhoundbroer. We kregen ’s avonds al foto’s dat ze samen op de bank lagen, en wij vermoeden dat deze twee gezellige pretletters nog heel wat plezier gaan beleven samen!
Toen was het de beurt aan de statige heer Nelson, wiens dagen op de renbaan gelukkig geteld zijn. Zijn nieuwe baasje was ontzettend blij met hem, en het duurde niet lang voor meneer op de bank lag te snurken… Ook in Ierland werden ze daar ontzettend blij van, na het harde renbaanleven en maanden in een kennel is dit alles wat ze wensen voor ‘hun’ honden.
Een hondje waar bijzonder naar uit werd gekeken was de kleine Tokyo, een whippet-terriërmix. Zijn adoptant heeft met beide rasgroepen veel ervaring, en een mix van deze twee voelde voor hem als een lot uit de loterij! De klik was dan ook duidelijk zichtbaar, heerlijk zo’n match.
Last but not least was het de beurt aan Roo, een prachtige lurcher met Saluki-look. Hij deed inderdaad wel wat denken aan een (kanga)roo met zijn vrolijkheid en onstuimige energie, wat een leukerd! Hij komt te wonen bij een ervaren gezin met meerdere Galgo’s, waar hij zeker weten elke dag op zal vrolijken met zijn aanwezigheid!

Het was weer een supermiddag met veel zon, knuffels en blije gezichten. Gelukkig hoeven deze hondjes de winter niet meer in de shelter door te brengen, hopelijk volgen er snel meer!

2 reacties

  1. O, wat leuk dat er weer prachtige, lieve honden hun tweede leven beginnen in hun toekomstige paradijs.
    Wij ontmoetten de baasjes van Tiger en nu ook Hazel op de windhondendag in Oss (18 september). Wij wensen hen alle geluk en vooral veel plezier met hun 2 schatten en hopen elkaar eens te ontmoeten voor een gezamenlijke wandeling of speelpret op een hondenweide met onze Laura en Jacob.
    Lieve mensen, als jullie dat willen, neem dan gerust contact met ons via een reactie hier.

    Aan iedereen een grote proficiat met de aanwinst van hun hartendieven op vier pootjes.
    Liefs van Anne-Marie, Daniël en onze rakkers Laura en Jacob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...