Nieuws

Verslag 2e Windhondendag 10-10-2021

Toen we zondag 10 oktober bij de Geffense Plas arriveerden, was de plas nog gehuld in een prachtige mistlaag en alles was muisstil. Al snel arriveerden de eerste standhouders en werd er gezamenlijk opgebouwd. Het zonnetje prikte voorzichtig door het wolkendek en toen iedereen klaar stond om aan de slag te gaan, druppelden de eerste bezoekers binnen.

En wat was het weer fijn! We troffen nieuwe bezoekers en oude bekenden. De zon, de bezoekers, de standhouders, het restaurant met z’n heerlijke terras, de muziek van Joop, alle grote, kleine, drukke, rustige, blonde, brindle, bruine, jonge, oude, zwarte, witte honden; alles en iedereen heeft bijgedragen aan een fantastische dag!

Heel graag tot volgend jaar!!
Bestuur GINN

5 reacties

    1. Ik kom graag naar daar maar mijn galgo staat daar constant te bibberen omdat hij eens een kraam met speelgoed met piepertjes in en iemand duwde daarop( wat normaal is ) en hij begon enorm te bibberen! Ik heb het nog eens geprobeerd maar hij is dat blijkbaar niet vergeten! Spijtig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie + veertien =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 22 september 2022
Met spoed opvanggezin gezocht voor Fellow! Fellow is...
Geplaatst op: 19 september 2022
Dagenlang hadden we al naar Buienradar zitten turen...
Geplaatst op: 17 september 2022
Update 17-09-2022: De Windhondendag gaat gewoon door, ondanks...