Nieuws

Verslag 2e Windhondendag 10-10-2021

Toen we zondag 10 oktober bij de Geffense Plas arriveerden, was de plas nog gehuld in een prachtige mistlaag en alles was muisstil. Al snel arriveerden de eerste standhouders en werd er gezamenlijk opgebouwd. Het zonnetje prikte voorzichtig door het wolkendek en toen iedereen klaar stond om aan de slag te gaan, druppelden de eerste bezoekers binnen.

En wat was het weer fijn! We troffen nieuwe bezoekers en oude bekenden. De zon, de bezoekers, de standhouders, het restaurant met z’n heerlijke terras, de muziek van Joop, alle grote, kleine, drukke, rustige, blonde, brindle, bruine, jonge, oude, zwarte, witte honden; alles en iedereen heeft bijgedragen aan een fantastische dag!

Heel graag tot volgend jaar!!
Bestuur GINN

5 reacties

    1. Ik kom graag naar daar maar mijn galgo staat daar constant te bibberen omdat hij eens een kraam met speelgoed met piepertjes in en iemand duwde daarop( wat normaal is ) en hij begon enorm te bibberen! Ik heb het nog eens geprobeerd maar hij is dat blijkbaar niet vergeten! Spijtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 september 2023
Wat kunnen we terugkijken op een heerlijke, zonnige...
Geplaatst op: 10 september 2023
Een speciaal transport! Deze keer was het dubbel...
Geplaatst op: 10 september 2023
We begrijpen dat er een gerucht rondgaat dat...