Nieuws

Donaties augustus, september en oktober 2021

Beste donateurs,

Het harde werken is beloond met een prachtige nieuwe website en de webshop is inmiddels ook klaar! We zijn er erg blij mee.

De zomer is voorbij, de herfst heeft zijn intrede gedaan. Maar als we terugkijken hebben we afgelopen maanden toch weer een mooi aantal honden een warm mandje kunnen bezorgen. In augustus is FBM langs Maastricht gereden en had voor GINN 1 hond meegenomen. In september zijn er van BaasGalgo  3 puppy’s in Nederland geland, ook is in september van PAWS-PATAS 1 puppy naar Nederland gekomen. Begin oktober was FBM weer van de partij met 3 honden voor GINN en diezelfde dag kwam er ook een bus uit Ierland met 5 prachtige honden. Half oktober was er een transport van Scooby met maar liefst 11 schatten en als afsluiter van oktober heeft BaasGalgo nog 2 galgomeisjes bij ons bezorgd. Alle honden liggen nu in een heerlijke mand of bank bij hun adoptanten of opvanggezin.

We hebben afgelopen maanden mooie donaties mogen ontvangen. In de maand augustus € 870,-, in de maand september € 407,- en in oktober het prachtige bedrag van € 1.434,-. Wat zijn wij blij met jullie als donateurs!
Het Teaminggeld van augustus is naar PAWS Ierland gegaan voor de hond Orlaith. Dit lieve lurchermeisje kwam bij PAWS binnen met een gecompliceerde breuk in haar voorpoot.
Het Teaminggeld van september is naar FBM gegaan voor de hond Coloso. Hij kwam bij FBM aan met zijn hele lijf onder de chemische brandwonden. Coloso is al volledig hersteld en een prachtige hond geworden.
Het Teaminggeld van oktober is naar BaasGalgo gegaan voor de hond Pepper. Ook dit meisje was door haar eigenaar achtergelaten met een gebroken poot! BaasGalgo heeft haar opgenomen en hopelijk kunnen ze samen met de dierenarts ervoor zorgen dat Pepper weer herstelt.

We hopen dat jullie ons blijven steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland of maak gebruik van de doneerknop op onze website.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen.
Bestuur GINN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...