Nieuws

Teaming voor La Solana!

Zoals vermeld zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met Protectora Adepa La Solana en de eerste vier hondjes staan al in ons bestand. We hebben inmiddels hun betaalrekeningen opgevraagd en wij willen jullie vragen, als je kunt, om ze een klein beetje te steunen. Het is een oud, afgelegen en uitgewoond asiel. Er zijn maar drie vrijwilligers en ze kunnen echt een steuntje in de rug gebruiken.
Hieronder hun betaalrekeningen en ze hebben ook Teaming, met nog maar 57 deelnemers. Dan steun je met maar € 1,- in maand. Als we nu met een aantal mensen hun Teamer-aantal kunnen verhogen dan hebben ze ook wat meer inkomen in de maand. Heel erg bedankt alvast!
🔹IBAN ES10 3190 2034 5941 6667 0127 BIC: BCOEESMM190
🔹Paypal: protectoradeanimalesadepa@gmail.com

rYMLiE8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 12 =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 28 november 2022
Zaterdag 26 november was de dag voor een...
Geplaatst op: 21 november 2022
Onze veiling is dit jaar ten behoeve van...
Geplaatst op: 30 oktober 2022
Iets over 09.30 uur reed de bus het...