Nieuws

PAWS Transport 27-11-2021

Zaterdag 27 november 2021 – een koude, grijze herfstdag met een gouden randje! Tijdens het invallen van de duisternis reed onze transporteur met twee Ierse hondjes het terrein op, waar hun adoptanten met fladderende harten stonden te wachten. Twee moeders, terzijde gestaan door stoere zonen, verwelkomden PAWS-pups Sully en Flint.

Na een slechte start kwamen deze lurchers in handen van PAWS, waar ze met weinig middelen en oneindige liefde zijn verzorgd tot het slungelige pubers waren die de lange reis naar Nederland mochten maken. Beide prachtige ventjes, maar ook relaxed en onwaarschijnlijk lief! Met veel plezier – en lichte jaloezie – zwaaiden we ze uit, op weg naar warme manden en vierbenige broertjes en zusjes.

De transportbus bleek een lekke band te hebben, dus de hulptroepen, bouwlampen en heavy machinery werden tevoorschijn gehaald, en na een uurtje bikkelen in de kou konden de chauffeurs naar het hotel, en wij het gevoel in vingers en tenen hervinden.

Lieve Marian en Michiel, wederom bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie tijd, terrein en tools!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 26 november 2023
We zitten momenteel wat krap in de opvanggezinnen...
Geplaatst op: 13 november 2023
Op de dag waarop het carnavalsseizoen van start...
Geplaatst op: 11 november 2023
GINN organiseert de WINTERVEILING 2023! De opbrengst van...