Nieuws

BaasGalgo Transport 18-12-2021

Hoe een koude miezerige dag in december, een dag met een gouden randje werd (of was het een gouden mandje).

De Kerstman had een verrassing voorbereid voor Chispa, een omaatje dat een zwaar leven had gehad, en de broers Zape en Zipi, drie prachtige zwarte parels! Hij had ze in het asiel ingefluisterd dat ze in een warme mand zouden liggen naast de kachel als het Kerst was en dat dat fijn zou zijn. Ze begrepen niet wat dat betekende, maar de mensen in Spanje zeiden dat het goed was, dus stapten ze vrijdagmiddag in de bus voor het grote avontuur.

Zaterdag mochten ze in het koude natte Oss uit de bus stappen. Hoewel het fijn was om de pootjes te strekken, een grote plas te doen en lieve mensen te ontmoeten die allemaal een blij gezicht hadden, begrepen de honden niet wat de Kerstman had bedoeld met die mand en die kachel.

Chispa kreeg direct een sjieke jas aan die paste bij haar stand, want deze dame had in haar paspoort de prachtige naam “Chispera de Barroso” staan. De broers Zape en Zipi verkenden het terrein waar ze aangekomen waren, op zoek naar die mand en die kachel. Deze jongens hebben altijd samen geleefd bij de galguero en hoe fijn is het dat ze nu samen in opvang mogen. Maar die mand en die kachel waar de Kerstman ze over had verteld, konden ze niet vinden. Integendeel, ze moesten allemaal weer opnieuw een auto in.

Speciale dank aan Lydia, die Zape en Zipi naar hun opvangmama in het hoge noorden heeft gebracht! En Chispa mocht mee met haar nieuwe eigen familie! En daar waren dan eindelijk de warme mand en de kachel! De Kerstman had niet gelogen en naar verluidt zijn Chispa en Zape en Zipi diezelfde avond al tevreden in hun nieuwe warme mandjes gekropen, naast de kachel, echt waar!

Iedereen die heeft geholpen dit transport te realiseren hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...