Nieuws

Kerstspecial 2021

Zoals al jaren de traditie is, kunnen jullie zo meteen weer ons jaaroverzicht gaan bekijken van de honden die dit jaar geadopteerd zijn. 97 Beauty’s komen op het scherm voorbij, die nu bij een adoptant heerlijk in een warme, veilige mand liggen.

Het aantal ligt wat lager dan vorig jaar en de gesloten grenzen van begin dit jaar zijn daar (waarschijnlijk) debet aan. Want zo begonnen we dit roerige jaar: met heel veel onzekerheid of de transporten wel door konden gaan. Zowel in Nederland als in Spanje en Ierland was iedereen er maar druk mee.

Waar we ook druk mee waren, waren de nieuwe transportregels die vanaf 1 november jl. ingingen en de strengere eisen vanuit o.a. de NVWA en RVO. Maar ondertussen zijn we beetje bij beetje wijzer geworden en zijn ook de eerste transporten ‘new style’ al achter de rug en staan er gelukkig weer nieuwe gepland. Zo blijft alles in beweging. En niet alleen in Nederland: in Spanje zijn er grote veranderingen (een dierenbeschermingswet) gaande die gunstig uit zullen pakken voor de honden. Als dat geen mooie kerstgedachte is, dan weten we het ook niet meer.

Geniet van de Kerstspecial 2021…

Warme groet,
alle vrijwilligers Greyhounds in Nood Nederland

4 reacties

  1. Bijna 100 lieve, mooie, leuke, statige, blinkende, grappige, verbaasde, toppers. Wat een werk om voor iedere hond een thuis te vinden! Ga zo door, wij zijn in ieder geval heel tevreden met onze lieve, soms een beetje stoute,Lana.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...