Nieuws

Donaties nov./dec. 2021

Beste donateurs,

Allereerst wensen wij jullie namens het bestuur en alle vrijwilligers van GINN een fijn, gezellig, succesvol, maar vooral een heel gezond 2022.

Wederom was voor iedereen 2021 een bijzonder jaar. Maar we beginnen vol goede moed aan het jaar 2022. In de Kerstspecial op deze site, kun je zien welke honden er in het jaar 2021 zijn geadopteerd. Ieder jaar weer hartverwarmend om te zien. We hopen dat ondanks corona, ondanks de nieuwe Europese diergezondheidsverordening met alle bijkomende nieuwe regels, we dit jaar weer een mooi aantal honden mogen gaan plaatsen. En we de shelters ook dit jaar financieel kunnen ondersteunen.

Op 1 november is op onze mooie nieuwe site, nu ook onze webshop geopend. Hier kun je alle noodzakelijke spullen voor je hond kopen, maar natuurlijk ook de leuke, wat minder noodzakelijke spullen.

Eind november zijn er twee mooie puppy’s vanuit Ierland onze kant op gekomen. In december zijn 3 knapperds van BaasGalgo naar Nederland gekomen, waarvan 2 “semi” oudjes naar een opvanggezin zijn gegaan om alvast te kunnen gaan genieten van een heerlijke warme bank/mand en zo kunnen ze alvast gaan wennen aan het leven in een echt huis.

We hebben afgelopen maanden mooie donaties ontvangen. In de maand november  € 420,- en in de maand december door jullie gulle gevers maar liefst € 2.182,- ! Dankzij jullie donaties, jullie aankopen in GINN-kraam en webshop, én dankzij de verkochte hondenjasjes die Tania en Carla maken, is er € 6500,- verdeeld onder de samenwerkende shelters. Dat is nog eens een mooie afsluiting van het jaar!

Het Teaminggeld van november is naar Scooby gegaan voor het galgomeisje zonder naam. Maar dat kon er ons niet van weerhouden om voor dit lieve meisje een donatie te doen. Zij was namelijk aangereden en had een lelijke open breuk in haar poot. Hier is een dure operatie voor nodig om dit te herstellen. Het Teaminggeld van december is naar PAWS Ierland gegaan voor de twee honden Jasper en Spud, die beide dagelijks dure medicatie nodig hebben tegen epilepsie.

We hopen dat je ons blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland of doneer rechtstreeks via onze doneerpagina: https://greyhoundsinnood.nl/doneer-nu/

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 21 juli 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het juli, de zomervakantie...
Geplaatst op: 30 juni 2024
Vroeg, het transport was hèèl vroeg gepland! Tussen...
Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...