Nieuws

La Solana Transport 09-01-2022

Eindelijk was het dan zover: het eerste transport van Adepa La Solana in samenwerking met GINN. Al vroeg in de morgen was een aantal GINN-ers druk in de weer om de aankomstlocatie in Maastricht klaar te maken. De kraam werd opgezet, spulletjes werden uitgestald, koffie en thee stonden klaar en natuurlijk een stukje Limburgse vlaai. De weergoden waren ons gelukkig goed gezind, want al was het koud, de regen bleef gelukkig weg.

De adoptanten en opvanggezinnen kwamen allemaal lekker op tijd aan, zodat we even konden praten met ze, want het was natuurlijk wel een spannende dag. Om 11.05 uur kwam de bus aanrijden. De 2 mensen die namens Adepa La Solana de honden brachten, waren schatten. Superlief  voor de hondjes en de bus zag er pico bello verzorgd uit. Ook de hondjes waren goed verzorgd. Zo’n aankomst vergt altijd wat geduld van de adoptanten en opvanggezinnen. Een voor een werden ze voorzien van een veiligheidstuigje om vervolgens dubbel aangelijnd door hun nieuwe gezin warm ontvangen te worden.

Kayra was de eerste die uit de bus mocht en haar familie kon begroeten. Als enige sierlijke galga tussen al die gekke podencootjes mag je ook wel als eerste uit de bus. Daarna volgden alle podencootjes: Tintin en Estrella die samen in de opvang gaan, Lady die ook in de opvang gaat en Iris en Xena die geadopteerd zijn. Allemaal stuk voor stuk prachtige hondjes. Iedereen was zichtbaar gelukkig met de nieuwe huisgenoot.

De organisatie van het transport was goed. Altijd spannend zo’n eerste keer met een nieuwe shelter, maar het is prima verlopen. Na warme koffie en wat foto’s moesten de chauffeurs weer verder. We gaan ze vast nog vaker ontmoeten in de toekomst. Iedereen bedankt voor de inzet! Wij wensen alle hondjes en hun gezinnen veel plezier en geluk met elkaar!

Groetjes,
Desy

 

2 reacties

  1. Kayra doet het super goed en is al aardig gewend aan haar nieuwe podenco broertje en grote galga zus!
    Super bedankt allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 26 november 2023
We zitten momenteel wat krap in de opvanggezinnen...
Geplaatst op: 13 november 2023
Op de dag waarop het carnavalsseizoen van start...
Geplaatst op: 11 november 2023
GINN organiseert de WINTERVEILING 2023! De opbrengst van...