Nieuws

Wind Mee, (logeer)opvang voor windhonden

Sinds oktober hebben wij, Ben en Annemieke, in Valthermond (Drenthe) een logeer- en vakantieopvang geopend, specifiek voor windhonden.
Wij hebben zelf 1 podenco en 3 galgo’s uit Spanje geadopteerd, waarvan 1 helaas veel te vroeg overleed, en hebben ons verdiept in het ras en geschoold op het gebied van windhonden. Op dit moment zijn we in de afrondende fase voor het behalen van het Bewijs van Vakbekwaamheid Houders van honden en katten.
Voor meer informatie verwijs ik jullie graag naar onze website: www.windhondenopvang.nl. Natuurlijk mogen jullie ook altijd bellen of mailen als jullie vragen hebben!

Wij hopen jullie gauw te mogen ontmoeten.
Met vriendelijke groet,
Ben Janssen en Annemieke Kok
T 06-12529293

2 reacties

 1. Beste Ben en Annemieke,

  Sinds 10 april vorig jaar hebben wij Billy in huis gehaald (via Dogateers United) vanuit Spanje, een nu net 7 jarige mix podenco-pointer. Een lieve schat met een rugzakje, hij kan bijv niet goed alleen zijn en is op zijn rust gesteld, met drukke pups of jonge springende honden kan hij echt niks.
  Maar met katten kan hij prima en met soortgenoten en sommige andere honden heeft hij een goede klik. Vorig jaar hebben we hem meegenomen op vakantie, dat was erg intensief dus dit jaar zouden we graag opvang voor hem vinden. Maar wel opvang waar begrip is voor zijn ras en zijn achtergrond. Via Facebook kwam ik op jullie site en jullie verhaal raakt me. Billy zou in goede handen zijn bij jullie. Maar zou hij welkom zijn als podenco-mix? En is er plek voor zo’n 14 dagen half juli? We zouden het graag ook eerst eens een nachtje proberen, we wonen in Haarlem maar blijven dan wel een nachtje in de buurt slapen. We zijn erg benieuwd!
  Hartelijke groeten,
  Mirjam

  1. Hoi Mirjam,
   Je zit nu op onze website van Stg. Greyhounds in Nood Nederland. Je kunt het beste contact opnemen Met Windhondenopvang, van Ben en Annemieke. Kijk a.u.b. op hun eigen website voor het contactadres, want hier zullen ze jouw reactie niet zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...