Nieuws

PAWS Transport 29-01-2022

Om 14.30 uur werd de transportbus verwacht in het Buurtpark in Maastricht. Het is altijd een spannend moment voor de adoptanten, die goed op tijd waren. Dan rest het wachten… Carla had de bus op een afstand zien cirkelen en is er als een haas naar toe gerend. Daar kwam de bus met Carla trots zwaaiend tussen de chauffeurs.

Het is altijd een genot als we de bus zien opengaan. Pixie! Ah, wat een heerlijk klein schatje! Ze stapt als een klein paradepaardje. En dan Dasher, wat een prachtige Greyhoundman en  Chico, jeetje wat een reus! Allebei met heerlijke Greyhoundbillen!

Halsbanden, tuigjes, jassen en alles wat er nodig is om de honden veilig te laten vertrekken, werden aangemeten. Op de 1e plaats dubbel aangelijnd! Na het tekenen van de contracten, een stukje vlaai, koffie en thee, zijn de adoptanten met hun schat vertrokken. Chico’s adoptanten moesten helemaal vanuit Groningen komen, daarom heeft onze Kiki Chico mee naar huis in Nijmegen genomen. Daar hebben de adoptanten Chico opgehaald. Ook hij werd  veilig aangelijnd  en is met zijn nieuwe baasjes meegegaan. Er zijn al veel geweldige foto’s binnengekomen van tevreden honden in een eigen warm mandje. Dan is alle moeite niet voor niets geweest.

Ian en Paul bedankt voor het brengen van deze schatten, die een mooi leven tegemoet gaan. En iedereen bedankt, die heeft meegewerkt om dit transport tot een succes te maken, voor en achter de schermen.

Groetjes,
Tania

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...