Nieuws

Verslag Protestmars Den Haag

Vandaag was de protestmars te Den Haag en dat hebben we geweten: het waaide gruwelijk hard en de regen kwam met bakken uit de hemel! Toch druppelden beetje bij beetje de medestanders met goed ingepakte honden bij elkaar. Wat geweldig!!
Er was tijd voor een groepsfoto en er waren korte toespraken van Reiny van PodencoWorld, van Chantal Kotte (voorzitter Moral in Motion) en van Jetteke (van GINN) en toen begon, onder politiebegeleiding, de korte mars richting de Spaanse Ambassade. Daar werd een brief namens o.a. het GalgoPodencoPlatform voorgelezen en achtergelaten. Vervolgens liepen we terug naar het startpunt en kon een ieder richting huis voor droge kleding en warme chocolademelk 🙂

Dank aan allen die vandaag de moeite hebben genomen om aanwezig te zijn, regen en wind trotserend! Diepe buiging voor jullie allemaal en dank dat jullie, ondanks de omstandigheden, een stem voor de windhonden waren…
Warme groet!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 + een =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 22 september 2022
Met spoed opvanggezin gezocht voor Fellow! Fellow is...
Geplaatst op: 19 september 2022
Dagenlang hadden we al naar Buienradar zitten turen...
Geplaatst op: 17 september 2022
Update 17-09-2022: De Windhondendag gaat gewoon door, ondanks...