Nieuws

Donaties januari 2022

Het jaar 2022 is inmiddels begonnen. Zo ook de transporten vanuit Spanje en Ierland. Vanuit PAWS Ierland hebben 3 honden een vast plekje in Nederland gekregen. Vanuit Spanje hebben van Adepa la Solana al 6 honden de weg naar Nederland gevonden, waarvan er 4 honden geadopteerd zijn en 2 honden verblijven in een opvanggezin. Van BaasGalgo zijn er ook 5 honden gearriveerd, waarvan 2 honden geadopteerd en 3 honden in een opvanggezin. Dus een mooi begin van het nieuwe jaar.

Ook met de donaties hebben we deze maand een mooie start gemaakt. We hebben deze maand maar liefst € 1.110,- ontvangen. We moeten nog even bedenken voor welke hond we het teaminggeld van januari gaan overmaken. Hierover berichten we je volgende maand.

We hopen dat deze mooie start van het jaar zich blijft doorzetten en we ook dit jaar een mooi aantal honden kunnen plaatsen.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen. We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren.

Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland of maak gebruik van onze doneerknop.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 28 november 2022
Zaterdag 26 november was de dag voor een...
Geplaatst op: 21 november 2022
Onze veiling is dit jaar ten behoeve van...
Geplaatst op: 30 oktober 2022
Iets over 09.30 uur reed de bus het...