Nieuws

Scooby Transport 26-02-2022

Na een maand uitstel kwam vandaag de Scoobybus gelukkig weer naar Nuenen. Wat vind ik het toch steeds een tour de force voor onze Scoobyhelden, zo’n lange rit met meerdere stops in Frankrijk en België, niet gek dat Fermín wat verkreukeld uit de bus kwam. En dit keer zouden ze nog doorrijden naar Zeeland om er een grote hoeveelheid gedoneerde spullen en voer op te halen, om daarna eindelijk in België in een hopelijk diepe slaap te vallen. En dan in de zeer vroege zondagochtend weer terug te rijden, want maandag moet er gewoon gewerkt worden…

Vandaag zijn er 4 geluksvogels aangekomen. Willow, een bang galgo-meisje van 7, die eindelijk rust mag vinden bij een ervaren gezin met verschillende hondenmaatjes aan wie ze veel steun zal hebben. Vrolijke jonge galgo Stephen, die – zou hij het aangevoeld hebben?- gelijk kwispelend op zijn nieuwe gezin afliep! Estrella, een fijngebouwde galga, was behoorlijk onder de indruk van de reis en vreemde omgeving, ze onderging alles gedwee en zal wel even moeten bijkomen. En dan was er nog de kleine pittige podenco-oma Alma, die de locatie eens goed ging verkennen, nieuwsgierig was naar de inhoud van mijn tas, me vragen aankijkend… Zij gaat in opvang en binnenkort kun je meer over haar lezen op onze website en FB-pagina.

En ook vanuit Nuenen mochten we ze al veel gedoneerde spullen meegeven, ontzettend bedankt daarvoor!
Lieve adoptanten bedankt dat jullie voor deze honden gekozen hebben, geniet van de liefde die ze jullie terug zullen geven! Veel dank aan alle GINN-ers die dit mogelijk hebben gemaakt, en aan Francis van Galgoproject voor het gebruik van hun veilige locatie. And last but not least: aan Fermín en Zacharias, ik ben altijd blij als ze weer veilig thuis zijn!

Op naar de volgende keer!
Valerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 21 juli 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het juli, de zomervakantie...
Geplaatst op: 30 juni 2024
Vroeg, het transport was hèèl vroeg gepland! Tussen...
Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...