Nieuws

FBM Transport 05-03-2022

Het transport van FBM… zonder onze Tania. Wat hebben we haar gemist! Maar Tania zou Tania niet zijn, als ze niet af en toe even belde om toch nog even iets te checken of even wat raad te geven. Zo was ze er eigenlijk toch een beetje bij.

Rond 12.30 uur kwam de bus aan, lekker op tijd. Als eerste kwamen Asencio en Alida uit de bus. Asencio was de rust zelf. Een grote vriendelijke reus, die al kwispelend alle aandacht en geknuffel in ontvangst nam. De adoptanten van Alida konden eindelijk hun meisje in de armen sluiten. Zij hebben vanaf oktober gewacht op dit moment. En dat is beloond! Een prachtig meisje met mooie honinggele oogjes. Chulo vond alles heel erg opwindend en stuiterde flink in het rond. Nieuw vriendje Bob vond het wel even vreemd, maar al snel werd er kwispelend kennis gemaakt. Manoli kwam uit de bus en ging relaxed eten. Ze dacht: “Ik vind het goed geweest zo lang in die bus, ik lust wel een hapje”. Lieve mooie Carol was erg onder de indruk van alles. Gelukkig mag zij naar een opvanggezin, zodat ze goed kan wennen aan wonen in een huis met lieve mensen om zich heen. En dan Podencomeisje Sandrita, een klein bang poppetje. Gelukkig heeft ze een grote sterke broer en een lieve zus die haar zeker weten zullen helpen om wat zekerder van zichzelf te worden en haar zullen leren dat handen ook lief kunnen zijn.

Dit was het laatste officiële transport van onze Lilian. Dus ook daar hebben we even bij stilgestaan. Officieel… want natuurlijk komt ze nog af en toe helpen. Maar toch vanaf hier: dank voor je inzet Lilian en hopelijk zien we je regelmatig bij een van onze transporten.

3 reacties

  1. Zo trots op jullie! Het is super gegaan! Leuk en warm verslag!
    Lilian bedankt voor alles! Altijd welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee + een =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 22 september 2022
Met spoed opvanggezin gezocht voor Fellow! Fellow is...
Geplaatst op: 19 september 2022
Dagenlang hadden we al naar Buienradar zitten turen...
Geplaatst op: 17 september 2022
Update 17-09-2022: De Windhondendag gaat gewoon door, ondanks...