Nieuws

PAWS-Patas Transport 05-03-2022

Eindelijk was het dan zover, de 4 puppy’s uit één nest, gevonden bij een rivierbedding in Spanje kwamen gisteren aan in een zonnig Utrecht. Spannend, hoe zouden ze eruit zien én hoeveel waren ze gegroeid?

De adoptanten stonden klaar om hun lieverds te voorzien van een passend tuig, halsband en riem, zodat ze veilig dubbel aangelijnd mee naar huis konden. Contracten werden ingevuld en telefoonnummers werden uitgewisseld om elkaar op de hoogte te houden.
Bij een nieuw leven hoort een nieuwe naam. Brindle Bourbon nu Bartje, de wit met zwartjes Passoa nu Yara en Shandy nu Nora gingen mee met hun nieuwe baasjes. Zwartje Julep gaat eerst een paar dagen in de opvang voordat haar adoptant haar in de armen kan sluiten. Vol trots hebben we de eerste foto’s al ontvangen.

We wensen de adoptanten heel veel geluk met hun nieuwe aanwinst. Ook dank aan iedereen die dit transport mogelijk heeft gemaakt!

Kiki

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − twaalf =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 mei 2022
En eindelijk was het dan toch zover: Pancho,...
Geplaatst op: 9 mei 2022
Wat was het weer geweldig. In een heerlijk...
Geplaatst op: 7 mei 2022
Norah is een lieve jongedame met de energie...