Nieuws

La Solana Transport 12-03-2022

Vandaag kwamen Bravos en Norah van Adepa La Solana aan in Maastricht. Een klein transport, maar oh, zo mooi! Tegen 11.00 uur kwam de bus aan. De adoptanten van Bravos waren er al en hadden al lekker koffie gedronken. Van de adoptanten van Norah was bekend dat zij later zouden komen. Nadat we de lieve chauffeurs even de tijd hadden gegeven om de benen te strekken en wat te drinken, was het de beurt aan Bravos om als eerste de Maastrichtse bodem te betreden. Bravos vond het allemaal heel spannend, maar eenmaal goed aangelijnd ging hij met zijn adoptanten snel een rondje lopen. Als je zo lang onderweg bent geweest, luchten een plas en poep enorm op!

Norah kwam uit de bus en had meteen zoiets van “Halloooooo, hier ben ik dan. Wie wil mij knuffelen?” Een tenger kwispelend meisje, dat meteen liet merken dat ze mensen wel heel erg leuk vindt.

De administratie werd in orde gemaakt, het tuigje nogmaals goed gecheckt onder het vakkundig toezicht van Tania via video en vervolgens werden nog wat tips en trucs meegegeven aan de adoptanten van Bravos. En daar ging de mooie man op weg naar Den Bosch.

Norah’s adoptanten zouden een uurtje later arriveren. Gelukkig kon Norah chillen op een stretcher en dat vond de dame erg fijn. Alle knuffels en kussen nam ze genietend in ontvangst. Al wachtend sloeg de fantasie van het aankomstteam op hol. 3 Verliefde dames: Tja, als de adoptant niet komt dan gaan we maar co-ouderschap regelen.  Helaas dames, de adoptant werd meteen net zo verliefd en tevreden ging ook Norah op weg naar haar forever home in Amsterdam.

Iedereen die dit transport mogelijk heeft gemaakt: Bedankt! Wij wensen de adoptanten veel geluk met Bravos en Norah.

Desy

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 26 november 2023
We zitten momenteel wat krap in de opvanggezinnen...
Geplaatst op: 13 november 2023
Op de dag waarop het carnavalsseizoen van start...
Geplaatst op: 11 november 2023
GINN organiseert de WINTERVEILING 2023! De opbrengst van...