Nieuws

Donaties jan./feb. 2022

Beste donateurs,

Het jaar 2022 zijn we vol goede moed begonnen. De milde Corona variant, hield ons steeds minder in haar greep. Het gewone leven kwam weer een beetje terug. Tot 24-02-2022, toen Rusland een grootschalige invasie van de Oekraïne startte! Wat een angst en verdriet moeten de mensen in de Oekraïne ondergaan! Zo ook alle dieren. Onder het kopje Nieuws staat hoe je de dieren daar kunt helpen, mocht je dat willen doen.

In februari hebben wij weer een Scoobytransport verwelkomd, zij brachten voor ons 4 honden mee. Ook hebben we in deze maand een mooi bedrag van € 1.132,45 ontvangen. Wat zijn we hier toch blij mee.

Het Teaminggeld van januari is naar Scooby gegaan. Scooby heeft een oproep op Facebook gedaan voor grote benches. Van onze donatie kunnen ze er een kopen.
Het Teaminggeld van februari is naar FBM gegaan voor de hond Amapola. Zij kwam met een gebroken poot en zwaar ondervoed (ze woog nog maar 15 kilo) bij FBM binnen. Amapola is inmiddels geopereerd en het gaat gelukkig al beter met haar, ze weegt nu 20 kilo.

Ook hebben we dankzij een hele mooie donatie in december 2021 van Stichting Bouwstenen voor Dierenwelzijn, een aantal dozen met spullen naar PAWS Animal Rescue Charity Shop kunnen sturen. De opbrengst van de verkochte artikelen gaat naar de shelter. We hebben o.a. dekens, riemen en halsbanden gestuurd. De Charity Shop zorgt ervoor dat de juiste spullen bij het asiel terechtkomt en de rest wordt verkocht in de winkel. De verzendkosten hebben we uit de donatie kunnen betalen.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen. We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 t.n.v. Stichting Greyhounds in Nood Nederland of maak gebruik van de doneerknop boven in de knoppenbalk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...