Nieuws

Mens en Dier in Evenwicht

Mens en Dier in Evenwicht is een praktijk voor Massage, Reiki en Bach Bloesem therapie.
Net als mensen hebben veel honden baat bij massage. Ook honden hebben te maken met stijve spieren waardoor ze niet lekker in hun vel zitten. Massage is dan echt nodig om beter te ontspannen. Massage is in te zetten bij pijnklachten, spierblokkades, revalidatie, dementie en voor het algeheel welbevinden van een hond. Door stress en pijnklachten op te heffen, verandert ook vaak het gedrag van honden.

Je kunt tijdens de Windhondendag op 8 mei met je hond langs Reiki hond
komen ter voorbereiding op deze inspannende dag voor een korte warming-up massage ter voorkoming van blessures, voor een ontspannende massage of een Reiki behandeling.

Voor de baasjes van de honden zal ik een massagestoel meenemen om even te kunnen ontstressen. In een zittende houding zijn sommige spieren beter bereikbaar dan in een liggende houding. Zo kan spanning in de nek en schouders met een stoelmassage veel verlichting geven. Kom langs en betaal slechts €12,50 voor een stoelmassage. Voor de behandeling van de honden vraag ik een tientje. Een deel van de opbrengst schenk ik aan GINN.

Svp aanmelden via emailadres mensendierinevenwicht@hotmail.com

Eén reactie

  1. Heey Ankie wat leuk je hier te treffen hoe gaat het met Altezo….kan me nog zo goed herinneren dat hij samen met onze Abby en Rosa en Sava naar Nederland kwam. Silvio als vlucht begeleider ! Wat vliegt de tijd ! Hoop dat het goed met je gaat. Hartelijke groet Desy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

drie × vier =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 mei 2022
En eindelijk was het dan toch zover: Pancho,...
Geplaatst op: 9 mei 2022
Wat was het weer geweldig. In een heerlijk...
Geplaatst op: 7 mei 2022
Norah is een lieve jongedame met de energie...