Nieuws

Donaties maart/april 2022

Beste donateurs,

De narcissen, tulpen en andere voorjaarbloeiers hebben hun mooie bloemen al laten zien, de bomen zijn bijna volledig in blad en de vogeltjes zijn druk bezig met het maken van hun nestje. Kortom het is lente!! Alles ziet er dan altijd zoveel mooier uit. We hopen dat er voor de inwoners van de Oekraïne ook snel mooiere tijden aanbreken.

In maart heeft FBM ons 5 honden gebracht, hebben Adepa La Solana en BaasGalgo ons ieder 2 honden gebracht en heeft Paws-Patas 5 lieve puppy’s voor ons afgezet. In april heeft Paws-Patas ons nog 2 prachtige pups gebracht en FBM nog 1 hond.

In maart hebben we een mooi bedrag van € 591,20 en in april € 296,20 aan donaties mogen ontvangen. Wat zijn we hier toch blij mee.

Het Teaminggeld van maart is dit keer naar een Nederlands asiel gegaan. Het Zwols Dierenasiel heeft besloten om Bonny & Clyde te houden. Bonny & Clyde zijn nu al een aantal jaren daar en zijn moeilijk te plaatsen. Er is een crowdfunding opgestart om een stuk terrein veilig en goed af te zetten en te voorzien van een binnenhok. Hiermee worden Bonny & Clyde de eerste “asiel-huishonden” van het Zwols Dierenasiel. Als je meer wilt lezen over Bonny & Clyde, klik dan op onderstaande link: https://dierenasielzwolle.nl/bonny-en-clyde/

Het Teaminggeld van april is naar BaasGalgo gegaan voor de hond Nut. Nut is in februari door BaasGalgo uit het dodingsstation gehaald. Ze was erg mager en heeft Filaria. Ook bleek uit een echo dat haar hart vol zat met hartwormen. Ze moet een lang traject van injecties en medicatie ondergaan. De injecties zijn erg duur en Nut moet regelmatig worden gecontroleerd in de kliniek omdat er een kans bestaat dat de klontjes dode wormen haar bloedbaan verstoppen. Al met al een grote kostenpost voor BaasGalgo. Wij hopen dat Nut hiervan gaat genezen en dat er in de toekomst een lekkere warme mand op haar wacht.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen. We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland of maak gebruik van de doneerknop.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...