Nieuws

Noodoproep voor Norah

Norah is een lieve jongedame met de energie van een puber. Volgens haar paspoort is ze 4,5 jaar, maar ze lijkt veel jonger te zijn. Ze heeft het liefst de hele dag door actie en zoekt een opvanggezin of adoptanten die haar de juiste balans kunnen bieden tussen actie en rust. De oudere galgo’s in het huidige opvanggezin krijgen steeds meer moeite met de energie van Norah en gaan dat corrigeren. Voor Norah niet fijn, want ze is zich van geen kwaad bewust. Al met al komt er meer spanning tussen de honden en dat is voor niemand goed.

Norah is in haar uitnodiging voor spel vocaal en het blaffen wordt niet gewaardeerd door de buren. Ze is een heerlijk meisje dat nog wat begeleiding nodig heeft en ze wil graag een leuke speelse jongere hond die wel in is voor wat ruw spel.

Opvang: mail naar carin.for.ginn@gmail.com
Adoptie: vul ons vragenformulier in https://greyhoundsinnood.nl/contact/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven − 1 =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 22 september 2022
Met spoed opvanggezin gezocht voor Fellow! Fellow is...
Geplaatst op: 19 september 2022
Dagenlang hadden we al naar Buienradar zitten turen...
Geplaatst op: 17 september 2022
Update 17-09-2022: De Windhondendag gaat gewoon door, ondanks...