Nieuws

BaasGalgo Transport 14-05-2022

En eindelijk was het dan toch zover: Pancho, die tot dusver vooral pech in zijn leven had gehad, kwam nu in aanmerking voor puur geluk! En dat op vrijdag de 13e, want dat was de dag waarop hij in Spanje in de bus mocht stappen. Zaterdag de 14e kwam hij aan in Oss en daar werd al reikhalzend naar hem uitgekeken door zijn opvangfamilie, die hem de fijne kneepjes van het goede leven gaat bijbrengen!

Zijn lijfje zit vol littekens en getuigen van een niet altijd even gemakkelijk leven. Dan ben je ook nog zwart en een reu en dan zit je zomaar veel langer in het asiel dan gemiddeld.

Maar Pancho, wat ben je lief! En wat liet je alles rustig over je heen komen! Vreemde handen die je een halsband en een tuig omdoen. Vreemde handen die daar dan 2 lijnen aan vastmaken en daarna in de grote omheinde tuin met al die vreemde geuren een stukje met je gaan lopen…. Je onderging het allemaal rustig, met grote ogen. Een beetje spannend vond je het wel, maar wat ben je dapper.

Na de afhandeling van papierwerk en tips &tricks goed besproken te hebben, ging Pancho vol vertrouwen mee met zijn nieuwe familie. In de auto getild, lijn aan de hoofdsteun vastgemaakt en veilig naast het nieuwe baasje op de achterbank naar huis!

De kennismaking met de andere hond van de familie ging zonder problemen en na een wandelingetje samen heeft Pancho het zachte kussen al snel gevonden voor een broodnodig slaapje en voor de verwerking van alle stress en emoties. Wij zijn er van overtuigd dat Pancho binnenkort in een glanzende zwarte parel is veranderd!

Iedereen die heeft bijgedragen aan dit happy end, heel hartelijk dank!
Elsbeth

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 21 juli 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het juli, de zomervakantie...
Geplaatst op: 30 juni 2024
Vroeg, het transport was hèèl vroeg gepland! Tussen...
Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...