Nieuws

PAWS PATAS Transport 28-05-2022

En daar kwam de grote blauwe bus op die mooie maar wel frisse zaterdagmiddag. Als eerste mochten de hamsters “uitstappen”. Ja, echt waar: dit keer kwamen er hamsters mee! Die hadden kennelijk “Priority” geboekt. Voorts een paar poezen en kleine hondjes.

Maar dan, daar kwam ze gracieus van de trappen lopend zoals alleen een echte freule dit kan: Bianca! Nieuwsgierig wierp ze haar haar mooie neusje in de lucht met een blik van: Hier ruikt het veel lekkerder dan in de bus.
Omdat haar opvanggezin nog niet op de parkeerplaats was, had ik de gelegenheid om even met haar te wandelen, haar elk nieuw grassprietje te laten ruiken, maar bovenal om haar te bewonderen. Wat een schoonheid, ze stal de show van alles wat uit de bus kwam. Heel erg lief, rustig en helemaal niet bang hebben we een paar rondjes gelopen.

Wat later mocht ze mee naar de auto waar ze met een sierlijke beweging in sprong en ging zitten alsof het altijd al haar plek was geweest. Oh, wat was het moeilijk om weg te gaan. Ik ben met deze mooie aanwinst in mijn hart heerlijk naar huis gefietst, in de hoop dat ze gauw haar gouden mandje mag vinden. Nu verblijft ze bij lieve pleegouders.

Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 26 november 2023
We zitten momenteel wat krap in de opvanggezinnen...
Geplaatst op: 13 november 2023
Op de dag waarop het carnavalsseizoen van start...
Geplaatst op: 11 november 2023
GINN organiseert de WINTERVEILING 2023! De opbrengst van...