Nieuws

Donaties mei 2022

Beste donateurs,

De zomer met lekker weer is echt begonnen. Alhoewel het tijdens dit schrijven met bakken uit de lucht komt vallen. Mei was een mooie maand. Het begon met de Windhondendag in Oss. Het was een geslaagde dag met een heerlijk zonnetje.

Op 14 mei kwam BaasGalgo en bracht ons 1 zwarte parel. Op 21 mei bracht Scooby ons 6 knapperds en op de valreep kwam Paws Patas op 28 mei met 1 lieverd, die nog ter adoptie is.

Een van onze vrijwilligers is een weekje gaan helpen bij FBM. Haar aangrijpende verhaal kun je lezen op onze site. Uiteraard met veel foto’s.

In de maand mei hebben we een mooi bedrag van € 1.380,- aan donaties mogen ontvangen. Dit mede dankzij een dominee uit de gemeente Rijswijk, met een opbrengst van € 687,- uit een collecte. Hoe mooi is dat! Hier kunnen we weer heel wat honden van helpen.

Het Teaminggeld van mei is naar PAWS Ierland gegaan. Hier is eind mei een nestje met 5 Lurcher puppy’s gered. Ze waren allemaal erg mager. Drie van de pups moesten bij de dierenarts blijven en kregen een infuus. Helaas heeft 1 pup het niet overleefd. Met de overige 4 gaat het vooralsnog goed.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen. We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland of maak gebruik van de doneerknop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...