Nieuws

BaasGalgo Transport 02-07-2022

De dag van Dante….

Dante mocht vrijdagmiddag in de bus stappen in Madrid, niet wetend wat hem boven het hoofd zou hangen. Maar er zijn lieve Spaanse mensen bij hem die zeggen dat het echt goed is en dat het zelfs nog beter gaat worden! Vooruit dan maar.

Aan ondergetekende de eer om zo’n 20 uur later deze knappe man te verwelkomen. Dante’s staart is volop in actie zodra hij op Hollandse bodem staat. Wat een charmeur! Hij straalt liefde en blijdschap uit, ondanks dat aan een reeks littekens en amper geheelde wonden is te zien dat deze jongen het niet makkelijk heeft gehad in zijn vorige leven.

Na zo’n lange reis “moet je wel even” maar gelukkig is er dan heerlijk Hollands gras. Na de grote en de kleine boodschap en even pootjes strekken, gingen we huiswaarts. De adoptant woont bij mij in de buurt en de adoptie zou bij mij thuis plaatsvinden. Wel zo makkelijk. In de auto zit hij al snel te knikkebollen en pikt nog even snel een schoonheidsslaapje mee.

Eenmaal thuis zet deze kenneltijger voor het eerst voet in een echt huis en tuin. Wat moet je nog veel leren van het goede leven, lieve Dante, maar je hebt er zin in! Staartje maakt overuren! “Is het kopje koffie voor mij? Nee? Zal ik dan maar uit de gieter drinken? En oh…. Wat een zachte kussens hebben jullie hier in de tuin”. Dan stopt er een auto en komt er weer een verrassing. Daar komt je nieuwe mammie Dante, en die is zo blij met jou!

Je wordt helemaal in het nieuw gestoken. Een nieuw veiligheidstuig, een nieuwe halsband, 2 lijnen en een regenjas. Allemaal nieuw en allemaal voor jou, lieve Dante. Als je dan weer mee mag, opnieuw in een auto, opnieuw naar iets onbekends, dan sta je er even verloren bij. Maar ik heb je in je oor gefluisterd, dat het goed is, en dat het zelfs nog beter gaat worden! Lieve Dante, het ga je goed!

Elsbeth
Transportcoördinator BaasGalgo

Eén reactie

  1. Oh Dante, je nieuwe baasje is al helemaal verliefd op je, appte ze mij! Heel veel geluk in je nieuwe leven. Wat een heerlijkheid ben je toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...