Nieuws

Donaties juni/juli 2022

Beste donateurs,

De zomer en de vakanties zijn in volle gang. De meesten van ons genieten van de tropische temperaturen in ons eigen land, anderen trekken erop uit naar een bestemming wat verder weg. Helaas is dit weer voor onze honden wat onaangenamer. Twijfel je over wat wel en wat niet te doen met je hond in deze temperatuur? Zoek even op internet, er zijn veel pagina’s met informatie te vinden.

Begin Juni hebben we natuurlijk de Noodoproep voor de shelters gedaan. Wat een ongelooflijk bedrag hebben we daarmee opgehaald. Wij, de shelters, maar bovenal de honden in de shelters zijn daar enorm mee geholpen. Enorm fijn dat we zoveel steun krijgen van jullie, onze donateurs!

In Juni heeft FBM ons 7 lieverds gebracht. De meesten mochten meteen mee naar hun eigen mand.
Eveneens in deze maand hebben twee van onze vrijwilligers een bezoek aan PAWS Ierland gebracht. Hun verhaal en ervaringen staan al op onze site: https://greyhoundsinnood.nl/2022/06/26/werkbezoek-paws-ierland/
In Juli heeft BaasGalgo ons 1 hond gebracht. Hij mocht meteen mee naar zijn eigen forever home!

In Juni en Juli hebben we mooie bedragen van € 511,20 en € 536,70 ontvangen. Het Teaminggeld van Juni is naar FBM gegaan voor de hond Bala. Bala moest worden geopereerd aan haar gewrichtsbanden. Hierna volgde nog een lange periode van revalidatie. Het Teaminggeld van Juli is gegaan naar BaasGalgo voor de hond Martín. Martín kwam bij BaasGalgo met beschadigde lever, nieren en spijsverteringskanaal. Alle vrijwilligers en de arts hebben zich ingezet om Martín te redden. Helaas heeft Martín het niet gehaald.

Rest ons nog om jullie allemaal uit te nodigen voor onze Windhondendag in Oss (Geffense Plas) op 18-09-2022: https://greyhoundsinnood.nl/2022/07/31/windhondendag-18-09-2022/

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen.We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland, of maak gebruik van onze rechtstreekse doneerknop: https://greyhoundsinnood.nl/doneer-nu/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 21 juli 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het juli, de zomervakantie...
Geplaatst op: 30 juni 2024
Vroeg, het transport was hèèl vroeg gepland! Tussen...
Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...