Nieuws

PAWS Transport 03-09-2022

Afgelopen zaterdag was onze naam actueler dan ooit: Greyhounds in Nood. Want wat was er aan de hand? Ian, de transporteur, was in Duitsland gestrand met zijn bus met aan boord enkel nog onze honden. Dus terwijl we dachten een heerlijk ontspannen aankomst te Oss mee te gaan maken, was het alle hens aan dek. Er werd verzameld bij Tania te Maastricht en we gingen op zoek naar een derde auto. Gelukkig wilde adoptante Christel mee rijden en in colonne van drie reden we richting Waldmohr (vlakbij Luxemburg). Daar aangekomen vonden we Ian in zijn kapotte bus op een verlaten industrieterrein. Ondertussen pakten donkere wolken zich boven ons samen. Snel maar zorgvuldig werd bij de 6 honden een tuigje en extra halsband aangedaan en een laatste rondje op het gras gelopen. Daarna per 2 honden in een auto gezet en begonnen we in noodweer aan de terugreis.

Rond kwart voor 9 kwamen we weer bij Maastricht aan waar in het donker de adoptanten al stonden te wachten. Rustig werden de honden uit de auto’s gehaald en kon er weer een plas worden gedaan op de aanwezige groenstrook. Daarna nog de papierafhandeling en rond 22.00 uur was eindelijk iedereen op weg naar hun nieuwe thuis.

Rambo en Minx gingen mee met een opvanggezin en prachtige blonde Isabella ging voor 1 nachtje in de opvang en is zondag alsnog te Oss aan de adoptanten overgedragen. Ondertussen hebben we de eerste berichten en foto’s al binnen en het doet toch altijd weer goed om te merken dat de juiste hond bij de juiste adoptant terecht is gekomen.
We wensen Fifi (met haar vrolijke neus), King (die zijn naam écht eer aan doet), Jane (sweet Jane!) en zachte Isabella een mooi leven toe en danken alle adoptanten hartelijk voor het openstellen van hun hart en huis voor deze Ierse honden.

Tevens dank aan iedereen die zaterdag heeft meegeholpen en meegedacht om het transport door te kunnen laten gaan. Zowel voor als achter de schermen! Heel erg fijn!!

Jetteke

Eén reactie

  1. Ondertussen is Isabella (nu Izzy) al bijna een week bij ons thuis. We zijn ontzettend dankbaar voor al het werk dat GINN voor ons gedaan heeft en de goede communicatie op de drukke dagen van het transport.
    Tania is een superheld die niet alleen naar Waldmohr is gereden om de honden op te halen, maar ons de volgende dag ook nog eens tegemoet is gekomen in Oss. Het is geweldig wat jullie voor deze lieve honden doen, we kunnen Tania niet genoeg bedanken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...