Nieuws

Verslag Windhondendag 18/09

Dagenlang hadden we al naar Buienradar zitten turen in de hoop dat die regenwolkjes op het scherm bij zondag de 18e zouden verdwijnen. Maar helaas, het was niet anders: het zou een regenachtige dag worden.
Dus zondagochtend kwamen we iets later dan gepland (A27 afgesloten door een ongeval) aan op het terrein van de Geffense Plas en tot onze eerste schrik stond daar een mega tent op het grasveld. Na navraag bij Perry (terreinbeheerder) werd duidelijk dat deze daar was geplaatst voor een ander evenement, maar dat wij daar gebruik van mochten maken. Dus iedereen blij en beetje bij beetje werden de kraampjes droog opgebouwd. Ondertussen werden de hekken rondom het terrein nagelopen en de gaten gedicht en voordat we het wisten kwamen de eerste bezoekers al het terrein op.

Het weer viel al met al ontzettend mee en er waren zeker droge periodes. Dus er werd geshopt, gerend, gesnuffeld, oude bekenden begroet, er werd koffie gedronken met appelgebak in de kantine en Joop zorgde weer voor de muzikale omlijsting. De Doggywalk was in de tent dus het was ‘knus’. Kortom: de sfeer zat er goed in. Toen er uiteindelijk dan toch een mega stortbui los brak, stroomde de tent niet alleen vol met bezoekers en honden, maar ook met grote plassen en werd er her en der toch nog even snel een kraampje verschoven. Maar al met al mocht het de pret niet drukken en kunnen wij terugkijken op een geweldige dag.

Van Lotje van Winkeltje Weltevree kregen we nog een fantastische donatie, waar wij héél erg blij van werden!
Dank aan alle bezoekers die gewapend met paraplu en regenjas het terrein betraden, alle mensen die een uurtje hekkendienst hebben gedraaid. En zeker ook dank aan Perry van de kantine van de Geffense Plas die zoveel jaren een vaste waarde was voor deze windhondendagen.
We houden onze ogen en oren open voor een nieuwe locatie en houden jullie daarover op de hoogte via website en Facebook. Graag tot dan!!

Groet,
Jetteke

3 reacties

  1. Jullie ook bedankt het was een geweldige dag met prachtige mensen en lieve honden. En allemaal zo mooi geregeld. Een dag om nooit te vergeten!
    Laten we hopen dat er een andere plek gaat komen en deze dagen toch door kunnen gaan.

  2. Wij zijn ondanks het natte weer heel graag naar Oss gekomen uit Duitsland. Hartelijk bedankt aan de organisatoren. Het was super mooi. Ik was heel blij,dat het hier noog een keer plaats vond. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...