Nieuws

SPOEDOPVANG VOOR FELLOW

Met spoed opvanggezin gezocht voor Fellow!
Fellow is helaas ziek… hij heeft vasculitis en staat onder toezicht van een dierenarts en krijgt medicatie. Vasculitis is een ontsteking van bloedvaten en die zit vaak in voetzolen, zoals bij Fellow. Hierdoor is lopen pijnlijk voor hem en een zachte ondergrond (zoveel mogelijk op gras en zand) voor kort uitlaten is voor hem het fijnste. Hij heeft een huiselijke omgeving nodig waar geen honden of andere huisdieren zijn om hem alle rust te geven die hij nodig heeft, maar ook omdat Fellow nu wat sneller onaardig reageert nu hij zich echt niet lekker voelt. Hij zoekt een opvanggezin waar hij lekker tegen de mensen aan op de bank mag liggen. Dit is nodig om zijn immuunsysteem te helpen vechten tegen de ontstekingen in zijn lijf en om zijn weerstand weer goed op te bouwen.

Het zou gaan om een periode van 3 tot 4 maanden, maar als Fellow in opvang kan blijven tot adoptie is dat natuurlijk nog beter. Fellow is een rustige hond, blaft zelden en is erg mensgericht.
Wie o wie wil Fellow helpen??
Mail voor meer informatie naar: carin.for.ginn@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 2 =

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 22 september 2022
Met spoed opvanggezin gezocht voor Fellow! Fellow is...
Geplaatst op: 19 september 2022
Dagenlang hadden we al naar Buienradar zitten turen...
Geplaatst op: 17 september 2022
Update 17-09-2022: De Windhondendag gaat gewoon door, ondanks...