Nieuws

BaasGalgo Transport 01-10-2022

Daar was ze dan, het megaschattige ruwhaar pupje Becca.

Pas om 20.00 uur in de avond kwam de bus aan in het gastvrije Oss. Slaperig en wat verdwaasd kwam ze uit de bench, want wat moet je anders tijdens zo’n lange reis? Juist! Energie opdoen voor na de aankomst, want je bent een pup en je wil wat!

Toch moest ze even wachten met haar capriolen, want eerst volgde er nog een reis naar haar tijdelijke opvangfamilie i.v.m. vakantie van de adoptant. Daar werd ze verwelkomd door een hele roedel, maar naar verluidt staat ze haar mannetje. Na een goede nachtrust was het speeltijd!

Galio, ook net uit Spanje en in hetzelfde opvanggezin, ontfermt zich over de kleine Becca, ze spelen samen en hij werkt haar in, in “het goede leven”. Becca laat zien dat ze er zin in heeft.

Dit kleine meisje is in Spanje uit het dodingsstation gehaald. Wij wennen er nooit aan. Met liefde promoveren we haar (en zoveel mogelijk anderen) van wegwerpartikel tot geliefde huisgenoot! Velen dragen daaraan bij, de vrijwilligers van BaasGalgo in Spanje, mijn collegaatjes van GINN, en Marian en Michiel voor het beschikbaar stellen van hun omheinde aankomstlocatie.

Elke geslaagde adoptie is weer een nieuwe kers op de steeds groter wordende taart! Samen sterk!
Elsbeth
Transportcoördinator BaasGalgo

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...