Nieuws

FBM Transport 01-10-2022

Zaterdag 1 oktober: een nieuw transport van FBM is onderweg naar Maastricht. Stipt om 10.00 uur komt de bus het parkje opgereden. Onder de vele belangstelling worden de 3 gelukkige hondjes één voor één uit de bus geladen. Allen worden ze veilig aangelijnd en krijgen ze een warm jasje aan.

Eerst komt Alana uit de bus, een kleine mooie galga die bij onze eigen Tania een warm thuis zal krijgen. Daarna is het de beurt aan Dalmi, een statige dame met een mooie gevlekte zwart/witte vacht. De adoptanten zijn helemaal in de wolken met haar. Als laatste komt Ainoa uit de bus, een lieve zwarte dame met langharige vacht. In het begin is ze wat onzeker, maar na een korte wandeling in het parkje begint ze te ontdooien en loopt ze vrolijk mee met de adoptanten.

Het is alweer tijd voor de chauffeurs om te vertrekken naar de volgende losplaats. Nadat we ze bedankten voor de veilige reis, konden de adoptanten nog wat mooie spulletjes kopen voor hun hondje en een jasje laten opmeten voor de koude winterdagen. Na een lekkere koffie en Limburgse vlaai mogen de adoptanten hun contracten ondertekenen en het paspoort van hun hondje in ontvangst nemen. Ze zijn klaar om naar huis te gaan en samen met hun nieuwe gezinslid vangen ze hun reis naar huis aan. Wij praten nog wat na en besluiten dat zo’n transport ons als vrijwilligers toch echt veel voldoening geeft! Weer 3 lieverdjes die in een gouden mandje terechtkomen. Ze hadden regen voorspeld maar deze 3 brachten de zon in Maastricht! Na een goed uurtje kregen we al snel de eerste berichtjes binnen dat de adoptanten goed thuisgekomen waren en dat de hondjes hun plaatsje op de bank al hadden ingenomen. Moe van de reis zalig aan het slapen in hun nieuwe veilige omgeving.

Bedankt aan allen voor hun inzet, de adoptieconsulenten, de vrijwilligers, de chauffeurs van FBM en vooral de adoptanten om deze lieve meisjes een kans te geven op een beter leven.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...
Geplaatst op: 4 februari 2024
Beste Teamer, Helaas krijgen wij van onze Teamers...
Geplaatst op: 23 januari 2024
Donderdag a.s. gaan onze eigen Lydia Zomers en...