Nieuws

Donaties augustus/september 2022

Beste donateurs,

De zomer ligt weer achter ons en na een fijne augustusmaand heeft nu de herfst zich gemeld. Vele regenbuien, bewolkte dagen sierden de maand september. Maar gelukkig hadden we een leuk aantal stralende aankomstdagen in augustus en september. Was het niet door de zon, dan was het wel door de stralende gezichten van de adoptanten.

In augustus is FBM langs geweest en heeft ons 12 lieverds gebracht. Ook heeft BaasGalgo ons 5 knapperds gebracht. Twee mochten meteen mee naar hun nieuwe mand, drie honden mochten eerst aan hun nieuwe leven wennen in een opvanggezin. In september heeft PAWS Ierland ons 6 schoonheden gebracht. Deze aankomst was heel bijzonder en wij hebben onze naam eer aangedaan. Lees het verslag over deze bijzondere aankomst op onze site.

In de maanden augustus en september hebben we mooie donaties ontvangen van € 617,- en € 703,-! Wat zijn we hier toch weer blij mee.
Het Teaminggeld van augustus is naar Scooby gegaan. Er was een actie opgezet om voer in te zamelen voor Scooby. Er is echt veel opgehaald. Maar dat voer moet natuurlijk ook richting Spanje. Het Teaminggeld is daarvoor gedoneerd.
Het Teaminggeld voor september is gegaan naar PAWS Ierland. Daar waren 3 ondervoede pups binnengebracht. Ook was hun huid kapot van de schurft. Van onze donatie kunnen ze een klein gedeelte van de behandeling betalen. De TLC krijgen ze van de vrijwilligers die daar dag in dag uit voor de honden klaar staan.

Namens alle vrijwilligers en honden danken wij je hartelijk voor je steun en vertrouwen. We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren.
Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland, of maak gebruik van onze rechtstreekse doneerknop: https://greyhoundsinnood.nl/doneer-nu/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...