Nieuws

PAWS PATAS Transport 15-10-2022

Gisteravond reed met enige vertraging de prachtige bus van A&V Pet Transport door de poort van aankomstlocatie De Happy Roedel te Utrecht. Aan boord zat een prachtig, lief, vrolijk, bruin Podencomeisje genaamd Angelica.

Een voor een werden rustig de honden veilig aangelijnd uit de bus geladen en al snel was Angelica aan de beurt. Open en geïnteresseerd stapte zij uit, keek eens om zich heen, zette haar staart in kwispelstand en begroette de adoptant alsof ze elkaar al eerder hadden gezien. Ook haar grote “broer” werd uitvoerig besnuffeld en vriendelijk begroet. Nog even het papierwerk afhandelen en werd er gezamenlijk een stukje gelopen en een eerste plas gedaan.
Daarna was het echt tijd om in de auto te stappen en richting huis te gaan. Op naar een nieuw hoofdstuk!

Dank aan de bestuurders van A&V Pet Transport voor het veilig thuisbrengen van alle honden, de mensen van de Happy Roedel voor het beschikbaar stellen van hun locatie, de vrijwilligers van GINN die achter de schermen de hele tijd vinger aan de pols hielden en natuurlijk de adoptant die Angelica een kans gaf. Het ga jullie goed.

Groet,
Jetteke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...