Nieuws

Donaties oktober en november 2022

Beste donateurs,

Terwijl ik dit schrijf is het inmiddels half december en is de winter serieus begonnen. Brrr, wat is het koud. Maar met een dikke jas aan en goede schoenen is het prima weer voor een fijne wandeling. Onze Galgo’s en Greyhounds kunnen met dit weer ook wel een jas gebruiken. Ze hebben namelijk weinig vacht en als het goed is nauwelijks vet. Ze koelen daardoor dan ook echt snel af. Voor heerlijke windhondenjassen verwijzen wij je graag naar onze website, waar we zeer betaalbare jassen verkopen.

Wat fijn dat we in de maanden oktober en november weer een aantal honden vanuit Spanje mochten verwelkomen. Als eerste kwam BaasGalgo met 1 hond, Scooby met 7 honden waarvan er 1 in opvang mocht, Paws Patas met 1 hond, Adepa La Solana met 1 hond en als laatste in november FBM met 12 honden waarvan er 2 naar een opvanggezin zijn gegaan. Wat is het toch een heerlijk gevoel, dat al deze lieverds nu op een bank liggen.

In de maanden oktober en november hebben we mooie donaties ontvangen van € 581,- en € 824,-!
Het Teaminggeld van oktober is gegaan naar FBM voor de hond Bimbo. Een van de velen die met een gebroken poot binnenkwam. Helaas was zijn poot niet meer te redden en is deze geamputeerd.
Het Teaminggeld van november is gegaan naar Stichting Vehra. Deze stichting helpt zwerfdieren over de hele wereld, met name door middel van castratie en sterilisatie. Als het kan, zijn ze ook ieder jaar in Spanje bij een shelter te vinden. Kijk eens op hun site: http://www.vehra.org/

Nu is het december, een maand vol lichtjes en gezelligheid. Maar er wordt gewerkt om het jaar goed af te sluiten. De veiling voor FBM is net afgerond, de eindstand volgt later. Dit mogen we dan nog voor het einde van het jaar overmaken naar FBM.
Onze Eindejaarsdonatie gaat richting alle samenwerkende shelters. Dan kunnen we aan het begin van 2023 de balans van 2022 gaan opmaken. Ik denk dat het een goed jaar is geweest.

En lieve mensen, VUURWERK! Vijand voor heel veel honden. Dus lijn je hond(en) in december en gedeelte van januari extra goed aan!!

Namens alle vrijwilligers en honden wensen wij jullie hele fijne dagen en al het goeds voor 2023! We hopen dat je ons ook dit jaar blijft steunen, zodat wij de shelters kunnen blijven helpen in de mooie taak die zij daar uitvoeren. Je kunt een donatie doen op rekeningnummer NL58 ABNA 0534240402 tnv Stichting Greyhounds in Nood Nederland, of maak gebruik van onze rechtstreekse doneerknop: https://greyhoundsinnood.nl/doneer-nu/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 mei 2024
Vanwege verwachte files en het ontzettend slechte weer...
Geplaatst op: 3 mei 2024
Zaterdag 27 april was er een klein transport...
Geplaatst op: 29 april 2024
Het was alweer 2 jaar geleden dat we...