Nieuws

PAWS Transport 10-12-2022

Op zaterdag 10 december jl. kregen we een goed bericht: de Ierse bus zou iets eerder te Oss aankomen dan gepland. Dus in Oss aangekomen werd koffie gezet, stonden de koekjes klaar en binnen korte tijd reed Ian met zijn bus door het hek naar binnen.

Aan boord de prachtige Saluki Cerys, de mooie zwarte Greyhound dame Diana en de vrolijke Lurcher Falkor. Hoe mooi om de verschillen tussen de 3 honden te zien. Cerys, die timide alles gade sloeg, Diana, die zich rustig het tuig liet aanmeten en blij ei Falkor, die iedereen begon te knuffelen.

Aangezien de temperatuur nou niet echt uitnodigde om lang buiten te blijven staan, werden de papieren rap ingevuld, de koffie opgedronken en vertrok iedereen bijtijds richting huis om te gaan genieten van een nieuw hoofdstuk in het leven.

Michiel en Marian: weer heel veel dank voor het openstellen van jullie prachtige én veilige  tuin. Ook dank aan de betrokken consulentes en transport coördinator: fijn dat jullie paraat stonden (en staan) voor adoptanten. En vooral dank aan de adoptanten voor het geven van een kans aan deze prachtige Ierse honden. Heel veel geluk met elkaar!!

Groet,
Jetteke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...