Nieuws

Gezocht: nieuwe adoptieconsulent

GINN is op zoek naar een nieuwe consulent!

Wat zoeken wij?
Ben jij een energiek, vriendelijk en enthousiast persoon die zich graag wil inzetten voor de windhonden die ter adoptie zijn via GINN? Dan ben jij de nieuwe adoptieconsulent die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als consulent ga jij aan de slag met het voeren van intakegesprekken en gaat samen met een toekomstige adoptant op zoek naar dé juiste match! Het is belangrijk dat je ervaring hebt met windhonden, zodat je een adoptant goed kunt adviseren en begeleiden door het adoptieproces. Verder is het belangrijk dat je flexibel, communicatief sterk en behulpzaam bent.

Begeleiding
Je komt terecht in een gezellig team dat jou de eerste periode goed zal begeleiden, maar ook daarna kun je met vragen altijd bij iedereen terecht. Samen zorgen we jaarlijks ervoor dat tientallen geredde windhonden een nieuw thuis krijgen!

Aanmelden
Heb jij maximaal een paar uurtjes per week tijd om je als vrijwilliger in te zetten en rescuehonden een warm thuis te geven? Meld je dan nu aan via het e-mailadres info@greyhoundsinnood.nl. Stuur een korte brief met jouw motivatie en ervaring naar dit adres. Zodra wij voldoende reacties ontvangen hebben, maken wij een selectie en neemt een van onze GINN-consulenten contact met jou op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...