Nieuws

Kerstspecial 2022

Lieve allemaal,
een traditie is iets om in ere te houden, dus ook dit jaar weer een kerstfilm van alle geadopteerde honden in 2022.

In de afgelopen 2 Coronajaren is het aantal geadopteerde honden behoorlijk teruggelopen, mede ook doordat de landsgrenzen een tijd waren gesloten en er geen transporten mogelijk waren. Maar het verheugt ons enorm dat het aantal geadopteerde honden gelukkig weer flink is gestegen in 2022, en zie zelf het resultaat in deze film.

We kunnen met elkaar terugkijken op een geslaagd jaar. We troffen elkaar weer op de windhondendagen, er waren gezellige aankomsten in Oss, Utrecht en Maastricht. En er was een mooie veiling voor FBM, met een prachtige opbrengst.

Tot slot willen wij al onze opvanggezinnen, al onze adoptanten, al onze huisbezoekers, al onze donateurs (financieel of hulpgoederen) en al onze vrijwilligers ontzettend bedanken!
Ook iedereen die onze berichten heeft gedeeld of zelfs een veiling voor ons heeft opgestart: dank jullie wel!! Zonder jullie allemaal zou ons werk voor de stichting niet mogelijk zijn.

Ongemerkt gaat er best wat vrije tijd in alle klussen zitten, en het doet ons heel erg goed dat iedereen steeds weer paraat staat, meehelpt, meedenkt, oplossingen zoekt. Jullie zijn stuk voor stuk goud waard!! Zo met elkaar maken we oprecht een verschil voor de honden die ons zo hard nodig hebben…

We wensen iedereen fijne Kerstdagen en een gezond en bovenal diervriendelijk 2023!
Hartelijke groet,
het bestuur
Corry, Lilian, Kiki, Fleur en Jetteke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...