Nieuws

Oproep voor GORDITA

Lieve allemaal!
Voor Galio en Romelina hebben we inmiddels een voorlopige oplossing gevonden, maar voor Gordita nog niet, dus daarom nogmaals onze oproep voor haar hieronder:

We hebben jullie hulp nodig. Het is namelijk zo dat we voor de mooie Gordita een ander opvanggezin zoeken. Ze zit nu nog samen met haar zusje Blanquita in hun pleeggezin. Ze is hartstikke lief, aanhankelijk en rustig. Binnen is het een probleemloze hond die je hart doet smelten.e5Ga40V

Buiten is het even anders. Ze loopt keurig mee aan de lijn. Ze vindt wandelen geweldig, maar ze is heel bang voor andere honden. Daar zit een groot trauma bij haar, dat echt goede begeleiding behoeft. Daarom zoeken wij iemand die tijd en geduld heeft om haar daarin te begeleiden, zodat ze weer wat vertrouwen krijgt in haar soortgenoten. Het liefst met een stabiele hond aan haar zijde. En dan ook nog in een rustige omgeving.

Het mooiste zou zijn als de zusjes samen konden blijven, maar waarschijnlijk is het al een opgave om voor Gordita alleen een plaatsje te vinden.

Wil je ons helpen neem dan alsjeblieft contact op via mail: Opvanghonden.ginn@hotmail.com
Voor meer informatie over Gordita: https://greyhoundsinnood.nl/onze-honden/gordita/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 26 november 2023
We zitten momenteel wat krap in de opvanggezinnen...
Geplaatst op: 13 november 2023
Op de dag waarop het carnavalsseizoen van start...
Geplaatst op: 11 november 2023
GINN organiseert de WINTERVEILING 2023! De opbrengst van...