Nieuws

Paws Patas Transport 14-01-2023

In het kader van “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd” kwamen er vandaag 2 honden van Paws Patas aan. Vrolijke open Roberto, die tevens hoog scoort in de categorie “leukste oren van de maand”, en zéér bange Miquel die hoog scoort in de categorie “mooiste ogen van de maand”. Na aankomst werden zij zorgvuldig ondergebracht in een kennel van asiel Bommelerwaard, waar zij even bij konden komen en wat konden eten en drinken.

Al snel kwamen de adoptanten om deze prachtige honden in hun hart te sluiten. Zij kregen een tuig, halsband en warme jas aan; zij vertrokken uit Spanje met zon en 23 graden, dus het was even wennen aan de grijze, winderige natte Nederlandse zaterdag. Daarna vertrokken ze met blijde adoptanten naar huis.
Veel dank aan de medewerkers van asiel Bommelerwaard voor hun gastvrijheid, de transporteur van Paws Patas en alle vrijwilligers van GINN die deze adopties begeleid hebben. Zowel voor als achter de schermen. En natuurlijk dank aan de adoptanten die deze 2 honden een kans geven op een nieuw bestaan. Het ga jullie goed…

Groet,
Jetteke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 15 april 2024
Vrijdagavond stonden Mara en Galleta klaar voor hun...
Geplaatst op: 20 maart 2024
Beste donateurs, Inmiddels is het bijna april, de...
Geplaatst op: 25 februari 2024
Wat een geluk, het was droog! Koud, maar...