Nieuws

Galgo hoodie van Marga Hendrix

Marga Hendrix maakt/ontwerpt kleding en andere artikelen met Podenco-afbeeldingen om PodencoWorld te ondersteunen. Nu Dia del Galgo nadert wilde ze dit ook ten bate van GINN doen en ze heeft een tekening gemaakt voor textielbedrukking en een toepasselijke tekst voor op de mouw van een hoodie. Ze maakt de artikelen pas op bestelling om niet een hele voorraad te hoeven aanleggen. Levering kan vrij snel. Bijgaand zie je een foto-voorbeeld. Van alles wat Marga creëert schenkt zij de opbrengst minus de materiaalkosten. Zo kan zij blijven steunen en doorgaan om nieuwe items te bedenken. Om alle artikelen te zien kun je kijken op Facebookpagina Rozerij of op de webshop onder Gifts for Charity www.rozerij.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 5 februari 2023
Vandaag hebben we onze protestmars in Den Haag...
Geplaatst op: 27 januari 2023
Beste allemaal, zoals reeds eerder gemeld is er...
Geplaatst op: 25 januari 2023
Spoedopvang (of nieuw baasje) gezocht voor Sheila Sheila...