Nieuws

Spoedoproep Sheila

Spoedopvang (of nieuw baasje) gezocht voor Sheila

Sheila is een jonge ongecompliceerde, blije brindle dame van 2 jaar oud, die terugkomt van adoptie. De voornaamste reden is dat de adoptante niet in de gelegenheid is om goed voor haar te zorgen vanwege de gevolgen van een ongeluk en Corona. Dit heeft gevolgen voor het baasje maar ook voor de hond. Het is een verdrietige samenloop van omstandigheden en daarom zoeken we een nieuw plekje voor haar.

Het baasje heeft ook gemerkt dat Sheila echt een ander vriendje nodig heeft om mee te rennen en te spelen. Ze is nog jong en heeft veel energie, maar wordt wat somber als ze alleen is. Dat is ook een reden om een nieuw huisje voor haar te zoeken.

Sheila reageert sterk op katten en vogels en kan daarom niet geplaatst worden bij mensen met  katten en/of vogels.
Het enige aandachtspuntje van Sheila is dat ze een voedselallergie heeft. Ze verdraagt geen rund, ei en zuivel. Kip is nog niet zeker, maar waarschijnlijk kan ze hier wel tegen.  Op dit moment krijgt ze lam/rijst brokken en dat verdraagt ze prima.

Wil je meer weten over dit prachtige meisje, kijk dan op haar eigen pagina: https://greyhoundsinnood.nl/onze-honden/sheila/
Wil je haar opvangen, neem dan contact op via mail: opvanghonden.ginn@hotmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 26 november 2023
We zitten momenteel wat krap in de opvanggezinnen...
Geplaatst op: 13 november 2023
Op de dag waarop het carnavalsseizoen van start...
Geplaatst op: 11 november 2023
GINN organiseert de WINTERVEILING 2023! De opbrengst van...