Nieuws

Galgo Protestmars 05-02-2023

Beste allemaal,
zoals reeds eerder gemeld is er op zondag 5 februari a.s. een protestmars te Den Haag, om zo ook vanuit Nederland onze steun te betuigen aan alle organisaties die in Spanje strijden tegen het voortdurende windhondenleed, én om een vuist te maken tegen de bizarre wetsvoorstellen die in Spanje worden gedaan: alle jachthonden uitsluiten van de Dierenbeschermingswet.

We hopen jullie zondag om 12.00 uur op de Laan van Reagan en Gorbatsjov te treffen. Dit is op een steenworp afstand van station Den Haag Centraal. Kom je met de auto, dan zijn er in de buurt volop parkeermogelijkheden:
qz5HFA9

Vanaf 12.30 uur zijn er 3 sprekers en daarna is er een wandeling richting de Spaanse ambassade. De tocht is minder dan 2 kilometer.
Omdat de windhond vaak niet als huishond wordt gezien, zou het heel erg leuk zijn om juist een tegengeluid te geven. Laat door middel van een positief beeld (foto, spandoek, banner etc.) zien dat wij de windhond wel degelijk verwelkomen op onze bank, in ons huis en in ons hart.
Graag tot gauw!!

2 reacties

  1. Mensen die zo kwaadaardig met die lieve honden omgaan, zijn geen mensen maar uitschot van de maatschappij. Spaanse regering schaam je om dit toe te laten. Wij genieten elke dag van onze 2 galgo’s, maar eigenlijk is het schandalig dat wij mishandelde dieren moeten opvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 25 september 2023
Wat kunnen we terugkijken op een heerlijke, zonnige...
Geplaatst op: 10 september 2023
Een speciaal transport! Deze keer was het dubbel...
Geplaatst op: 10 september 2023
We begrijpen dat er een gerucht rondgaat dat...