Nieuws

Wisseling voorzitter

Na héél lang wikken en wegen heb ik besloten om te stoppen als voorzitter voor GINN. Door privé veranderingen merk ik dat ik niet meer voldoende tijd heb om deze taak goed te volbrengen. Ik vergeet dingen, maak fouten of hobbel achter de feiten aan. En zo hoort een voorzitter, in mijn ogen, niet op die post  te zitten.cQVhqOp

Nu zit er al lange tijd een fantastische secretaris in het bestuur: Lilian Herglotz. Lilian is transport-coördinator geweest voor diverse asielen en is al lange tijd een betrouwbare rechterhand, die secuur, gedegen, energiek en gedreven te werk gaat. Ik draag dan ook met het volste vertrouwen het stokje aan haar over.

Wel blijf ik nog aan als algemeen vrijwilliger voor de hand- en spandiensten en blijf zo deel uitmaken van dit fijne team vrijwilligers, die het stichtings- en windhondenhart op de juiste plek hebben zitten…

Hartelijke groet,
Jetteke

10 reacties

 1. Lieve Jetteke
  Moeilijk om je niet als voorzitter te zien, je was een stabiele factor binnen GINN. Maar soms is het tijd om aan jezelf te gaan denken. Ik wens je alle rust toe en hoop je ooit nog eens te zien. Dikke knuffel Mieke

  1. Beste Jetteke
   Als oude getrouwe van de GINN ga ik terug in de tijd naar 2003 .
   Ik wil je bedanken voor je inzet en het enthousiasme alle jaren van het organiseren van de Windhondendagen bestuursfunctie’s en het bijhouden van de cijfers van de GINN .
   Je bent een kanjer ……
   Dank daarvoor.

   Hartelijke groetjes
   Tot op een volgende
   Windhondendag.

 2. Hi Jetteke,
  Dat zijn niet maar een paar jaren geweest, wat een moeilijke beslissing moet dat geweest zijn! Ontzettend jammer, voor mij was/ben je het gezicht van GINN. Ontzettend bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor de windhonden en ik hoop je als algemeen vrijwiller nog eens tegen te komen. Alle goeds!
  Groetjes

 3. Lieve Jetteke, nogmaals bedankt voor alle steun en hulp wat je voor ons en Benthe gedaan hebt. Voor ons ben je een prachtmens !
  Lilian, heel veel succes met het nieuwe voorzitterschap !
  Hartelijke groet, Greta

 4. Lieve Jetteke, ahw echt??? Voor mij was jij de positieve GINN-Koningin!!! Altijd bewondering gehad voor jou en je tomeloze inzet.
  Lilian is ook een topper! Ik denk dat dat bij jou de doorslag zal hebben gegeven om te kunnen stoppen. Zo was zij dat voor mij toen ik stopte als transportcoördinator/ contactpersoon voor fbm!
  Lieve Jetteke, heel goed dat je voor jezelf hebt gekozen en dank je wel voor ALLES!
  Lillian, heel veel succes meis…..ik geloof ook in jou!!!
  Veel liefs, Agnes

 5. Dat zal een niet gemakkelijke keuze zijn geweest Jetteke, bedankt voor al hetgeen je hebt gedaan en bereikt.
  Lilian heel veel plezier in je nieuwe uitdaging, dat gaat helemaal goed komen.

 6. Lieve Jet,
  Ontzettend veel respect voor deze moeilijke beslissing. Ik had hetzelfde gevoel toen ik stopte.
  GINN verdient een voorzitter die alle touwtjes in handen heeft, als je het gevoel hebt dat je dat niet meer lukt is het tijd om het stokje over te geven. Alhoewel dat een zeer moeilijke beslissing is, weet je diep in je hart dat dat de juiste is.
  Ik ben blij dat je toch nog verbonden blijft bij GINN. We hebben met voorgaande vrijwilligers een gerespecteerde en stabiele stichting opgezet. Dat mag niet verloren gaan! Lillian, ik wens jou veel succes maar vooral veel plezier en genoegdoening met je nieuwe taak. Wij zullen je altijd blijven steunen.
  Arla

 7. Bedankt Jetteke voor alle mooie jaren.
  Je zal zeker gemist gaan worden.
  Goed dat je toch verbonden blijft met GINN

  Lieve groet
  Hannie & Arno
  (Violeta rip)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige nieuwsberichten

Geplaatst op: 16 juni 2024
De aankomst van het transport was gepland om...
Geplaatst op: 8 juni 2024
Aan alle Nederlandse GINN-adoptanten: Jouw hond staat geregistreerd...
Geplaatst op: 3 juni 2024
Bij GINN zijn we de zomermaanden vrolijk begonnen:...